Ezek a magyar szállodaújdonságok teljesen levettek minket a lábunkról az idén

Debrecentől Tokajon és Budapesten át egészen a Balaton-felvidékig kínálnak stílusos és hangulatos kikapcsolódást ezek az idén épült vagy felújított hotelek, ahol nem okoz különösebb erőfeszítést, hogy a bejáraton kívül hagyjuk a hétköznapi gondokat.

Mercure Hotel, Debrecen

Debrecen belvárosának ikonikus, műemléki épületei mellett, az Aranybika Szálló és a Református Nagytemplom szomszédságában kapott helyet az újonnan nyílt Mercure Hotel. A magas minőségű, négycsillagos szálloda hiánypótló beruházás, mely kiszolgálja a dinamikusan fejlődő városba érkező növekvő számú turista és üzleti utazó igényeit.

A BORD Építész Stúdió tervezte szállodaépület nyitottságával és érdekes tömegalakításával környezetének megújulását kezdeményezi, nem hiába a tekinti a város az épületet a fejlődés egyik jelentős szimbólumának.

Ilyen látványos lett Debrecen legújabb szállodája

A Kossuth tér közvetlen közelében található szállodaépület nyitottságával és érdekes tömegalakításával környezetének megújulását kezdeményezi.

Alice Hotel, Budapest

Az első magyar konzervgyárosnak, Weiss Manfréd bárónak és feleségének egykori villájából alakult szálló

a 19. század végének nagypolgári miliőjét menti át a 21. századba és frissíti fel kortárs jegyekkel.

Az Andrássy út villanegyedében található épület a Singer Design építészirodának köszönhetően újult meg stilizáló-archaizáló stílusban. A szállót Weiss Manfréd feleségéről nevezték el, aki a kor egyik meghatározó alakja volt.

Így kelt új életre az Andrássy úti villa, amely a nagypolgári életérzést hirdeti

Egy új videó segítségével bejárhatjuk az épületet.

Faházkánaán Kapolcson

Aki figyelmesen követte az elmúlt évek fa- és lombházforradalmát itthon, biztos belebotlott már a Treehousesba.

Bár a sikertörténetük az Egerhez közeli, idilli faluban, Noszvajon kezdődött, hosszú tervezés után idén a Balaton-felvidék egyik legszebb és legérintetlenebb részén, a Kapolcs és Vigántpetend által közrefogott Csórompusztán is megvetették a lábukat.

Hat különleges, sziklára emlékeztető épülettel hoztak életet a településre, ahol a Balaton nyári nyüzsgésében is könnyű nyugalmat, intimitást és természetközeli élményeket találni.

Faházkánaán Kapolcson - A Treehouses és a Hello Wood bevette a Balaton-felvidéket

Mi történik, ha az egyik legmenőbb hazai faépítész csapat és a magyar lombházforradalom elindítói összeállnak? Megépül a Balaton-felvidék egyik legvagányabb szálláshelye.

Mercure Hotel, Tokaj

A Tisza és a Bodrog találkozásánál, Tokaj történelmi belvárosának kapujában található szállodaépület 1977-ben épült még a szocializmus idején, az organikus építészet egyik jeles alakja, Sáros László DLA, Ybl-díjas építész tervei alapján.

A racionálisan szerkesztett negyvenkét szobás szállodaépület felújítása, modernizálása idővel elengedhetetlenül szükségessé vált, az új tulajdonos pedig

egy modern megjelenésű, négycsillagos boutique borhotelt álmodott meg

a túrázni, bort kóstolni vagy egyszerűen kikapcsolódni vágyó vendégeknek.

Ilyen mutatós és modern lett a teljes átalakuláson átesett tokaji Mercure Hotel

Jól illeszkedik a városképbe és a vízparti természeti környezetbe.

szálloda | 2022 | magyarország | mercure hotel | tokaj

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom