Close
Ha nem szereted az autókat, ez a szépség akkor is tetszeni fog

Ha nem szereted az autókat, ez a szépség akkor is tetszeni fog

Tavaly ősszel mutatkozott be a legújabb Maserati-csoda, az MC20, és most mutatunk róla egy gyönyörű imázsfilmet.

MC20 néven hasít a Maserati modenai gyárából frissen kigurult szuperautója, amely első körben benzinmotorral érkezik, a közeljövőben követi az ígéretek szerint legalább olyan gyors elektromos változat is.

Az előzetes hírek szerint valamikor 2021 közepén lesz kapható, nagyjából hetvenmillió forint körüli áron. Itt többet is megtudhatsz róla. Luxuskategóriában nagyot dobott még a Rolls-Royce is az elmúlt hónapokban, és a 25. születésnapját ünneplő Porsche Boxster legújabb modelljét is érdemes szemügyre venni.

Maserati | MC20 | maserati mc20

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram