Close
Ha nem szereted az autókat, ez a szépség akkor is tetszeni fog

Ha nem szereted az autókat, ez a szépség akkor is tetszeni fog

Tavaly ősszel mutatkozott be a legújabb Maserati-csoda, az MC20, és most mutatunk róla egy gyönyörű imázsfilmet.

MC20 néven hasít a Maserati modenai gyárából frissen kigurult szuperautója, amely első körben benzinmotorral érkezik, a közeljövőben követi az ígéretek szerint legalább olyan gyors elektromos változat is.

Az előzetes hírek szerint valamikor 2021 közepén lesz kapható, nagyjából hetvenmillió forint körüli áron. Itt többet is megtudhatsz róla. Luxuskategóriában nagyot dobott még a Rolls-Royce is az elmúlt hónapokban, és a 25. születésnapját ünneplő Porsche Boxster legújabb modelljét is érdemes szemügyre venni.

MC20 | Maserati | maserati mc20

FOLYTASD EZZEL

A tíz legszebb spyder a Maserati történelméből

50 éves a legendás Porsche 911 Carrera RS – kipróbáltuk a hetvenes évek elejének leggyorsabb autóját

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom