Close
Márciustól már nem kötelező a maszk ezeken az óceánjárókon

Márciustól már nem kötelező a maszk ezeken az óceánjárókon

Alkalmilag, bizonyos helyszíneken és rendezvényeken még visszatérhet az előírás. 

A Carnival Corporation bejelentette, hogy március 1-jétől eltörli az utasokra vonatkozó kötelező maszkviselést valamennyi körutazásán.

Mint írták, a maszk viselése továbbra is ajánlott lesz, de már nem kötelező,

ugyanakkor bizonyos helyszíneken és rendezvényeken, illetve a hajóra történő be- és kiszálláskor az utasoknak továbbra is fel kell azt venniük, beleértve a Carnival Cruise-hoz tartozó Holland America Line, Seabourn és Princess Cruises hajóit is.

További enyhítés, hogy március 1-jétől azoknak az utasoknak, akik megkapták az emlékeztető oltást, elég az utazás előtti hetvenkét óránál nem régebben készült tesztet bemutatniuk az eddigi negyvennyolc órás helyett. A teszt jelenleg minden két évnél idősebb utasnak kötelező, de várhatóan az alsó korhatárt öt évre fogják emelni.

Márciusban indul útjára a világ legnagyobb tengerjárója is, de azt még nem tudni, hogy annak fedélzetén kell-e hordani a maszkot. Ami viszont biztos, hogy a következő évek számos, izgalmas tengeri körutazást tartogatnak, mint amilyen ez vagy ez.

(Forrás: independent.co.uk, képek: Unsplash)

óceánjáró | maszk | carnival cruises

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom