Close
Ritkítja a nyári menetrendjét a Wizz Air

Ritkítja a nyári menetrendjét a Wizz Air

A légitársaság úgy döntött, hogy a repülőtereken tapasztalható utazási káosz miatt csökkenti a kapacitását a járatok törlésének és késésének elkerülése érdekében.

A Heathrow már figyelmeztette is a légitársaságokat, hogy újabb járattörlésekre fogja kérni őket a nyár további részében, ha a korábbi menetrendritkítások nem mérséklik kellőképpen a fennakadásokat. A reptér elismerte, hogy a szolgáltatások színvonala „nem elfogadható”, az utasoknak hosszú sorban állásokkal és poggyászkezelési problémákkal kellett szembesülniük a járatok késései és törlései mellett.

A kormány és a Polgári Légiközlekedési Hatóság már a múlt hónapban arra utasította a fuvarozókat, hogy gondoskodjanak a menetrendjük „teljesíthetőségéről”, miután az ágazat nem tudott megbirkózni a kereslettel már a tavaszi iskolaszünetben sem.

„A járattörlések elkerülése és a pontosabb működés biztosítása érdekében tovább javítottuk hálózatunk agilitását és rugalmasságát, így a menetrendeket is módosítottuk, ahol gyakrabban fordultak elő problémák…”

A nyári időszakban további 5 százalékkal csökkentjük a kapacitásunkat a tervekhez képest, hogy csökkentsük a zavaró külső tényezők hatását”

mondta a Wizz Air.

A légitársaság az első negyedévben 285 millió eurós működési veszteséget jelentett az emelkedő üzemanyagköltségek és az erősödő amerikai dollár miatt.

Ezzel az egyszerű trükkel elérheted, hogy a te poggyászod érkezzen meg elsőként a reptéren, itt pedig öt tippet találsz, amivel megkönnyítheted a repülőutadat.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images, Unsplash)

wizz air | ritkítások | menetrend

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyílik az utazási lehetőség az oltatlanok számára a hajótársaságoknál

Vegán ételt kért a repülőn, döbbenetes, hogy mit kapott az utas

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom