Az aranypehellyel díszített kukoricatortilla dobja meg az árát a Grand Velas Los Cabosban megvásárolható tacónak.
A cabói Grand Velas Resorts luxusszálloda a világ legdrágább tacóját kínálja a maximális kikapcsolódás mellé vendégei számára. A gasztronómiai igazgató, Michel Mustiere egy interjújában úgy fogalmazott: a céljuk mindig is az volt, hogy megtörjék a klasszikus mexikói ételek kínálatát,
és olyan megoldásokkal lepjék meg vendégeiket, amelyek igazi élményeket tudnak nyújtani számukra.
Az első aranyozott tacót egy jótékonysági aukciós vásárra készítették el, később azonban felvették az üdülőhely Frida nevű éttermének kínálatába is. A kukoricatortillán alapuló kulináris remekmű tartalmaz langustint, Kobe marhahúst, Almas Beluga kaviárt és fekete szarvasgombás brie sajtot is. Ezenkívül kerül még bele morita szárított csili, salsa és ehető aranypehely is.
A luxusfogás elkészítése során friss alapanyagokat használnak fel, ezért a főzési folyamat jelentősen felgyorsítható, de még így is negyvenöt percet vesz igénybe például az igazán különleges tequilával megbolondított salsa elkészítése.
A szálloda italt is kínál hozzá kísérőnek: a kézzel készített, fehérarany és platina palackozású Ley.925 Pasión Azteca Ultra Premium Añejo 150 ezer dolláros ára emeli még tovább a szállodai számla végösszegét.
Ez is érdekelhet:
(Fotó: Victor Elias Photography)
mexikói | gasztronómia | taco | fogas | luxus | étel
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!