A világ legjobb étterme öt napra meghódítja New Yorkot

A Noma egyedülálló lehetőséget kínál a New York-iaknak arra, hogy megtapasztalhassák, milyen is a fine dining akkor, ha egyenesen a világ legjobb étterme mutatja be.

Áprilisban a világhírű koppenhágai Noma bejelentette, hogy megnyitja a kapuit New Yorkban. A világ legjobb éttermének megválasztott vendéglátóhely azonban csak öt napig, május 16. és 20. között várja majd a vendégeket,

ráadásul az exkluzív gasztronómiai élményben esténként csupán ötven fő vehet részt.

Úgy tudni, az ultralimitált programot a Global Dining Access keretében rendezik meg kizárólag az American Express kártyatulajdonosok számára. Az esemény ideje alatt a tulajdonos, René Redzepi veszi át a Bridge Street 26. szám alatti hely irányítását. Az egykori fémgyár azonban olyan kialakítást kap erre a rövid időre, hogy megszólalásig hasonlítson a Noma koppenhágai otthonára.

Redzepi éttermének leghíresebb fogásait kínálja majd kostoló menüjében, így készít majd többek között vad halakat is.

A séf azonban ragaszkodott ahhoz, hogy kizárólag helyi alapanyagokkal dolgozzon.

Az ételkülönlegességekhez a borpárosításról Mads Kleppe, a Noma vezető sommelier-je gondoskodik majd.

Az értesülések szerint fejenként mintegy hétszáz dollárba, azaz nagyjából 239 ezer forintba kerül az eseményen való részvétel, a foglalásokat pedig a Resy-n keresztül lehet majd leadni április 27-én, 12 órától.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Noma)

dán konyha | étterem | noma étterem | koppenhága | dán | noma

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés