Close
Újra közlekednek orosz gépek erre a kedvelt úti célra

Újra közlekednek orosz gépek erre a kedvelt úti célra

A karibi ország hagyományosan népszerű úti célja az orosz turistáknak.

2022 januárjában hetente tizenhét járat indult Kubába az Aeroflotnak, az Azur Air-nek, a Nordwindnek, és a Royal Flight Airlines-nak köszönhetően. Februárban azután a közlekedést elvágták a szankciók,

október 1-ével viszont a tervek szerint a Nordwind Airlines újraindítja a gépeket Varadero tengerparti városába és Cayo Coco szigetére.

A Boeing 777-300ER-ek hetente négyszer indulnak majd Moszkvából, a szankciók miatt kerülőúton.

Az orosz turistákat nemrég sújtotta újabb megszorításokkal az EU, de a korlátozások már korábban átrajzolták az utazási térképeket.

(Forrás: Simple Flying, képek: Unsplash)

Nordwind Airlines | szankciók | aeroflot | oroszország | kuba

FOLYTASD EZZEL

Mától újra lehet síelni Magyarország egyik kedvenc síarénájában

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram