Close
Ezekben a városokban kell átlagban a legtöbbet fizetni egy ötcsillagos hotelszobáért

Ezekben a városokban kell átlagban a legtöbbet fizetni egy ötcsillagos hotelszobáért

Egy ötcsillagos szállodában megszállni nem olcsó mulatság, de aki ilyen hotelekbe foglal, azt nyilván nem éri sokkhatásként a számla a kijelentkezéskor. Néhány kiemelt úti célnak számító városban viszont meglepően drága lehet egy ilyen fényűző lakosztály – ennek járt utána a LuxuryHotel.com a Booking.com segítségével. Íme a legdrágább ötcsillagos városok 2021-ben!

Toronto

A 472,24 dolláros (kb. 135 ezer forintos) átlagárával Toronto végzett a tízes lista utolsó helyén, de ha megfordítjuk, a kanadai városban lehet a legolcsóbb ötcsillagos szálláshoz jutni a top 10-ben szereplők közül.

A magas költségek ellenére Toronto még mindig több mint kétszáz dollárral (57 ezer forinttal) marad el a listán helyet kapott legdrágább várostól.

Milánó

Egyike annak a négy olasz városnak, amely 2021-ben felbukkan a legdrágábbak között.

A 473,65 dolláros (kb. 135 ezer forintos) átlagár egy ötcsillagos éjszakáért mindenképpen kiemelkedik, de a divat és a dizájn fővárosa még így is le van maradva a legköltségesebb taljánhoz városoktól.

Miami

szállodák | ötcsillagos | drága | városok | lista

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram