Close
Vacsoráznál az Outlander sztárjával? Ezen a tematikus luxusutazáson megteheted

Vacsoráznál az Outlander sztárjával? Ezen a tematikus luxusutazáson megteheted

Exkluzív túrát szerveznek a netflixes Outlander sorozat rajongóinak, melynek keretében megnézhetik azokat az ikonikus skót helyszíneket, ahol a népszerű fantasyt forgatták.

A túra házigazdája és idegenvezetője Hayley Ramsey túravezető lesz, a VIP-vendég pedig a második évadban Bonnie Prince Charlie-t alakító Andrew Gower. Mint Ramsey az utazásról elmondta, a résztvevők ellátogatnak a film híres forgatási helyszíneire, de olyan emlékeket is megnéznek, mint a Fraser-kastély vagy a kőkörök, amelyekből a szerző, Diana Gabaldon inspirációt merített.

A Fraser-kastély

A túrából nem hiányzik a meglepetéselem sem, az utazók csak ott helyben tudják meg, mi lesz a pontos útvonal, mely hotelekben fognak megszállni, és melyik nap vacsoráznak majd Gowerrel.

A Clava Cairns

Amit lehet tudni, hogy a szállodák négy- és ötcsillagosak lesznek, a vacsora pedig whisky és jakobita témájú. A program részét képezi emellett egy délutáni tea a Culloden House-ban és egy étkezés az edinburgh-i The Kitchinben. A helyszínek között ott találjuk a Clava Cairns-t, a Drummond-kastély kertjeit és Kinloch Rannoch települést, melynek közelében vették fel a filmbéli Craigh Na Dun-i jeleneteit.

Kinloch Rannoch

Összesen tizenhét helyre lehet jelentkezni, két főre tizenegyezer dollárért, fejenként pedig hatezer dollárért közös szobában, 7300 dollárért egyágyas szobában.

Az ősi Skócia titkos arcát láthatod ebben a látványos drónvideóban, ez pedig Skócia talán legkülönlegesebb helye.

(Forrás: GlasgowLive, képek: Getty Images)

netflix | film | forgatási helyszín | Skócia | Outlander

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram