Close
Nem képzeltünk volna egy ennyire kifinomult luxusvillát Pamela Andersonhoz

Nem képzeltünk volna egy ennyire kifinomult luxusvillát Pamela Andersonhoz

Nagyon pozitívan csalódtunk a Baywatch-sztár malibui villáján, ami valami egészen elképesztő áron kelt el.

11,8 millió dollárért, azaz 3,5 milliárd forintért adott túl a Baywatch sztárja, Pamela Anderson malibuli luxusvilláján. A 255 négyzetméteres lakóterületű, egy csaknem hatszáz négyzetméteres telken álló házért kapott összeg ugyanakkor alulmúlta Anderson várakozásait, eredetileg 14,9 millió dollárért, azaz 4,5 milliárd forintért hirdette.

A meglepően stílusos és finom enteriőrérzékkel kialakított villához jár hozzá egy tűzrakóhely a tetőteraszon medencével, szaunás wellness-részleg és egy exkluzív malibui partszakasz is.

A házban négy hálószoba van, tartozik hozzá egy külön vendégház és wellness-részleg, a tetőteraszán tűzrakóhely és medence van, egyik legnagyobb erénye pedig az, hogy

privát partszakasz is jár hozzá a felkapott Malibu Colony tengerpartján.

Az 54 éves sztár azért adta el a házat, mert visszaköltözik szülőhelyére, Kanadába, nagyanyja korábbi birtokára, Vancouver Islandre férjével, Dan Hayhursttel. Az új, szerencsés tulajdonos pedig Loren Kreiss, egy bútorcég vezetője – írja a People magazinra hivatkozva a HVG.

Még több csodás enteriőrben merülnél el? Akkor mutatjuk, melyek vettek le mostanában a lábunkról: például ez az ezeréves umbriai kastélyszálló, amit élőben is láttunk és elállt a szavunk, ez a corten acéllal burkolt, csodálatos ház, de őszintén szólva Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába is azonnal beköltöznénk.

(Fotók: TheFridmanGroup)

villa | gazdag | mell | milliárd | luxusvilla

FOLYTASD EZZEL

A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

Eláruljuk, miért nem érdemes kihagyni a szezon talán legizgalmasabb dizájneseményét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram