Close
Újraindul a kedvenc magyar édességünk gyártása, kiderült, mikortól kapható ismét a Pilóta keksz!

Újraindul a kedvenc magyar édességünk gyártása, kiderült, mikortól kapható ismét a Pilóta keksz!

Tavaly októberben írtunk arról, hogy alapanyag- és csomagolóhiány miatt lekerült a polcokról az ország egyik legnépeszerűbb keksze, most viszont sokkal jobb hírekkel szolgálhatunk. 

Mint a kekszet gyártó Mondelez Hungária közölte a Telexszel,  „a Mondelez Csoporthoz tartozó Győri Keksz székesfehérvári gyárában április végén indult újra az ikonikus keksz gyártása és a mai napon meg is kezdődik a termék kiszállítása a kiskereskedőkhöz, azaz a boltokba.

A tervek szerint július elejére országszerte újra kapható lesz a klasszikus Pilóta keksz.

Első körben a klasszikus Pilóta tér vissza a boltokba, majd júliustól a Pilóta Tripla kakaós is kapható lesz.

Néha előfordul, hogy váratlan fordulatot vesz egy-egy ikonikus édesség sorsa, ahogyan az a gyártó egy másik termékével is történt.

(Forrás: Telex, képek: Getty Images, Wikimédia)

mondelez | kapható | bolt | pilóra keksz

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram