Close
Aggódsz, hogy túllépi a poggyászod a súlyhatárt? Ezt az online eszközt neked találták ki

Aggódsz, hogy túllépi a poggyászod a súlyhatárt? Ezt az online eszközt neked találták ki

Az utolsó dolog, amire az ember vágyik, hogy a reptéren derüljön ki, a csomagja túl nehéz.

Ennek a megelőzésében segít a Wayfairer Travel poggyászkalkulátora, amely összeadja nekünk a becsomagolni szándékozott tárgyak súlyát. Kiválaszthatjuk a légitársaságot is, amellyel repülünk, és megnézhetjük, mekkora náluk a súlyhatár.

A listában néhány nagyobb légitársaságot találunk a British Airwaystől a Jet2-n és az Emirates-en át a Thomas Cookig, fapadosok nincsenek köztük, de választhatjuk az Egyéb opciót is, ahová nekünk kell beírnunk a súlyhatárt.

Ezután egyenként hozzáadhatjuk a felnőtt- és gyerekdolgokat a virtuális poggyászhoz,

amelyeket olyan kategóriákra osztottak, mint ruhák, cipők, kiegészítők, pipere- és elektromos cikkek.

A leírás szerint mindent lemértek és olyan pontosan számítottak ki, amennyire csak lehet. Egy női farmert például 247 grammra, míg egy férfi farmert 273 grammra kalkuláltak. A női farmer rövidnadrág 250 grammot nyom, míg a férfi ruhadarab 220 grammot nyom az online csomagban.

Ha kíváncsi vagy rá, miért nem teszik fel a légiutas-kísérők a poggyászodat az ülés feletti tárolóba, itt találod a választ, itt pedig azt tudhatod meg, melyik légitársaságnál vesznek el a csomagok a legnagyobb eséllyel.

(Forrás: Lifehack, képek: Unsplash)

poggyász | súlyhatár | kézipoggyász | táska | kézitáska

FOLYTASD EZZEL

A romok közt modern bevásárlóközpontok és előkelő lakóházak nőnek: így támad fel a Közel-Kelet Párizsa

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram