Close
Így alakulnak a nyáron a repülőjegyárak a Ryanair szerint

Így alakulnak a nyáron a repülőjegyárak a Ryanair szerint

A cég reméli, hogy újra “értékelhető nyereséget” könyvelhet el.

A repülőjegyek ára várhatóan emelkedni fog az idén nyáron, miután nagy a kereslet az európai tengerparti vakációk iránt – mondta Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója, hozzátéve, hogy az emelkedés százaléka egyszámjegyű lesz.

Azt is elmondta, hogy a légitársaság jelenleg még alacsonyabb viteldíjainak hála növekszik az utasszám, ami elősegíti, hogy a társaság kilábaljon a járvány okozta válságból, ugyanakkor reméli, hogy a cég újra “értékelhető nyereséget” könyvelhet el a jelenlegi pénzügyi évben.

Az elmúlt pénzügyi évre nézve a társaság 355 millió eurós éves veszteségről számolt be, a bevételek alakulását az omikron variáns miatti korlátozások és az ukrajnai háború befolyásolták.

Mint a vezárigazgató hozzátette,

az árak júniusig még alacsonyabbak lehetnek a járvány előttiekhez képest, és az emelkedés után télre csökkennek le ismét.

Az elemzésből az is kiderül, hogy az ügyfelek a korábban megszokottnál többet várnak az utazások lefoglalásával.

A Ryanair nemrég három új útvonalat is indított Budapestről, ha azonban nagyon elszállnának a jegyárak, találhatunk alternatívákat.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash)

Ryanair | repülőjegy | jegyárak

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom