Close
Így alakulnak a nyáron a repülőjegyárak a Ryanair szerint

Így alakulnak a nyáron a repülőjegyárak a Ryanair szerint

A cég reméli, hogy újra “értékelhető nyereséget” könyvelhet el.

A repülőjegyek ára várhatóan emelkedni fog az idén nyáron, miután nagy a kereslet az európai tengerparti vakációk iránt – mondta Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója, hozzátéve, hogy az emelkedés százaléka egyszámjegyű lesz.

Azt is elmondta, hogy a légitársaság jelenleg még alacsonyabb viteldíjainak hála növekszik az utasszám, ami elősegíti, hogy a társaság kilábaljon a járvány okozta válságból, ugyanakkor reméli, hogy a cég újra “értékelhető nyereséget” könyvelhet el a jelenlegi pénzügyi évben.

Az elmúlt pénzügyi évre nézve a társaság 355 millió eurós éves veszteségről számolt be, a bevételek alakulását az omikron variáns miatti korlátozások és az ukrajnai háború befolyásolták.

Mint a vezárigazgató hozzátette,

az árak júniusig még alacsonyabbak lehetnek a járvány előttiekhez képest, és az emelkedés után télre csökkennek le ismét.

Az elemzésből az is kiderül, hogy az ügyfelek a korábban megszokottnál többet várnak az utazások lefoglalásával.

A Ryanair nemrég három új útvonalat is indított Budapestről, ha azonban nagyon elszállnának a jegyárak, találhatunk alternatívákat.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash)

Ryanair | repülőjegy | jegyárak

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram