Exkluzív helyszínen mutattuk be legújabb lapszámunkat második társasági esténken

Másodjára megtörtént eseményre általában nem szoktunk hagyományként hivatkozni, de esetünkben bátran járhatunk el így. Egy fagyosra forduló téli estén megtartottuk a Roadster Escapes #2 Déryné Experience második epizódját és már most biztosan tudjuk, hogy tavasszal követi a harmadik. Szóval, alakul a tradíció.

Ahogyan a rendezvénysorozat szeptemberi debütálására, úgy a legutóbbira is partnereket és barátokat hívtunk, melyen többek között a nyomdából frissen érkezett tizennegyedik lapszámunk megjelenésére koccintottunk egy különleges helyszínen.

A Déryné Kenyérben olyannyira ritkán csinálnak ilyet, hogy ez volt az első és egyben az utolsó alkalom. A Roadster meghívott vendégei elsőként nézhettek körbe a még nyitás előtt álló pékségben és annak kulisszái mögött; elöl a kívánatos kalácsokkal, formás croissant-okkal és mutatós babkákkal megpakolt hangulatos üzletrészben gyülekeztek, míg hátul a kenyérsütésről sztorizgatott Kovács Kristóf.

A Déryné alapító-tulajdonosa elmondta, régóta tervezik már a pékséget, amely ebben a méretben és technológiában világviszonylatban az élmezőnybe sorolható, egy nap például akár 768 kilogramm kenyeret is tudnak készíteni.

Maga a kenyér számított az este MVP-jének: egyrészt megkóstolhattuk a kemencéből tűzforrón kiemelt, még gőzölgő változatot, ami ragacsos, krémes jellegű és nem szilárdult meg teljesen, másrészt a későbbi vacsora valamennyi fogása a kenyérből indult el. Üdvözlő falatként a teljes mértékben fenntartható, élesztőmentes és szigorúan vadkovászos kenyérre miso vajat kentünk és házilag fermentált uborkát pakoltunk – ilyen kombinációt azért nem mindennap lehet összeállítani.

A program a Déryné zártkörű bulihelyszíneként ismert Déryné Campben folytatódott, ahol a nyitó Roadster Escapes házigazdájának, a Sauskának a pezsgőivel melegítettük a lelkünket, miközben átbeszéltük ezt az évet, átnéztünk egy kicsit a következőbe és átlapoztuk az új Roadster magazint.

A laza hangulatú társalgás mellé a kóstolófalatokból álló vacsora a Déryné debütáló karácsonyi menüjéből adott ízelítőt, volt benne lavash, homár arancini, hispi gyoza, új-zélandi bárány, gomba quesadilla, sült kovász, Déryné bejgli és matcha sorbet.

Az est derekára időzítettük a sokak által várt játékot, amit Izing Róbert főszerkesztő a Roadster alkalmi Gundel-Takács Gáboraként profin levezényelt, majd átadta a Noszvaj Treehouse által felajánlott főnyereményt a kvíz győztesének, de üres kézzel senkit sem engedtünk el a hideg éjszakába: a Virág Laura Budapest karácsonyi meglepetését, a Fórum Hungary által felajánlott páros Ferrari-mozijegyeket, Fekkai prémium hajápolási mintákat, valamint egy következő kóstolásra szóló Déryné Kenyér-meghívót kapott valamennyi meghívott, akiket igény szerint a Volkswagen Magyarország által biztosított VW ID. Buzzal fuvaroztak haza testvérlapunk, a Player autós újságírói.

Bár még rá se fordultunk igazán a télre, és biztos lesznek még dermesztő napjaink, de abban mindannyian egyetértettünk, hogy nagyon várjuk már a március végét és nem csupán az éltető napsugarak miatt.

(Fotók: Jancsi Ágota)

déryné kenyér | partnertalálkozó | pékség | Roadster Escapes | Déryné Experience

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom