Öt interjú, amiben megkérdeztük azt, amit más még sohasem

Izing Róbert, a Roadster főszerkesztője Full Random nevű podcast-sorozatában ismert emberekkel beszélget, de nem hétköznapi módon. Felteszi azokat a kérdéseket, amik másoknak nem jut eszébe, feltárja a féltve őrzött titkokat és kimondatja azt, amiről más mélyen hallgatna.

2022-ben is számos nagysikerű beszélgetésnek adott terepet a magazin podcastje, ezekből válogattunk.

1. Zwack Sándor

Zwack Sándor már több mint egy évtizede vezeti a nagymúltú Zwack Unicum Nyrt.-t, azonban nem volt mindig egyértelmű, hogy ez így fog történni. Kalandos életút áll mögötte, meglepően megközelíthető, jó a humora és lefegyverzően őszinte – egy halom olyan tulajdonság, amiket az ember feltétlenül várna el egy igazgatósági elnöktől. Sándorral beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, miképpen élték túl a már évek óta tartó krízishelyzetet, miért szereti a bokszot, és hogy miért vezetett targoncát Londonban.

Az a legfontosabb, hogy ez a cég száz év múlva is itt legyen – Zwack Sándor-podcast

Mit tehet egy vezető válsághelyzetben? Mit tervez a Zwack Unicum Nyrt igazgatósági elnöke egy háború és gazdasági válság árnyékában? Miért hagyta abba a focit? Miért kezdett újra bokszolni? Mit remél a másfél éves kislányától? Zwack Sándorral beszélgettünk.

2. Tóth László

Tóth László trombitaművész nevét nem sokan ismerik, holott olyan sikerprodukciókban vett részt, mint a Marvel- és a Star Trek-filmek, a Netflixen debütált dél-koreai sorozat, a Squid Game, vagy ott van a Bajnokok Ligája-himnusz, abban is ő fújja a trombitát. A Roadster főszerkesztője arra volt kíváncsi, mi jelent nagyobb sikert Tóth Lászlónak: Amerika kapitány, a Netflix- és az HBO-filmek, vagy valami más? Mikor boldog egy trombitaművész? Hol vannak a komolyzene határai?

A magyar trombitaművész, aki Marvel-filmekben és a Squid Game-ben fújja, és alig ismerik

Láttad a Netflixen a Squid Game-et? Akkor őt is hallottad játszani.

3. Kovács Kristóf

Kovács Kristóf producer mindössze huszonhárom éves volt, amikor létrehozta az Esti Showdert, a rendszerváltás utáni hazai televíziózás egyik legsikeresebb műsorát – és mindezt úgy, hogy közben még a szüleinél lakott. Felvirágoztatta a hazai stand up-kultúrát, megnyitotta Buda egyik legsikkesebb helyét, a Dérynét, és közben a pékszakmát is kitanulta. Melyik az igazi Kovács Kristóf? A megszállott mikromenedzser? Vagy a szenvedélyes fantaszta?

Nehéz ember és senki sem szereti a szakmában – Kovács Kristóf-podcast

Esti Showder. Harmincmillió egy bőröndben. Beszólások Friderikusz Sándortól. NER-lovagok a Dérynében. Kovács Kristóf producerrel és étteremtulajdonossal beszélgetünk.

4. Péterfy Bori

Péterfy Borit szeretjük hallgatni, szeretjük nézni, de most megjelent egy könyve, és adódik a kérdés: olvasni is szeretjük-e őt, vagy mindenkinek jobb lett volna, ha a színpadon marad?

A művésznővel beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, milyen elmesélni egy országnak olyasmit, amiről mások legszívesebben mélyen hallgatnának, mi maradt ki a könyvéből, és hogy szerinte mi a hosszú párkapcsolatok titka?

Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Péterfy Borit szeretjük hallgatni, szeretjük nézni, de most megjelent egy könyve, és adódik a kérdés: olvasni is szeretjük-e őt, vagy mindenkinek jobb lett volna, ha a színpadon marad?

5. Rajzák Kinga

Topmodellként megjárta Milánó, New York, Párizs és London kifutóit, az utóbbi néhány évben viszont újságíróként szerzett nevet magának. Rajzák Kingával beszélgetve Izing Róbert arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt komplikált ez a pályaváltás, mik a tervei és milyen nőként és emigránsként érvényesülni New Yorkban.

A kifutóktól a CNN-en át a Guardianig – Rajzák Kinga-podcast

Topmodellként megjárta Milánó, New York, Párizs és London kifutóit, az utóbbi néhány évben viszont újságíróként szerzett nevet magának. Beszélgetés arról, hogy miért jobb Budapest mint Manhattan, miért más neki magyarnak lenni, és hogy milyen anyaggal lett Pulitzer-ösztöndíjas.

 

kovács kristóf | Péterfy bori | rajzák kinga | interjú | podcast

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom