Close
Eladóvá vált Robert De Niro legendás filmes otthona

Eladóvá vált Robert De Niro legendás filmes otthona

A malibui luxusingatlan négy hálószobával és óceánra nyíló kilátással csábít.

Az óceánparti ingatlan a filmvásznon Neil McCauley lakhelye volt, azé a tolvajé, akit Robert De Niro alakított az 1995-ös Szemtől szemben című filmben. A huszonegy millió dollárért, vagyis körülbelül 7,8 milliárd forintért árult kétszintes rezidenciát Ron Goldman építész tervezte. Négy hálószobával, három fürdőszobával rendelkezik, parkosított kertjében gyönyörű sétányokat és teraszokat alakítottak ki.

A luxusingatlan homlokzata fehér, a minimalista dizájn jellemzi, szerkezeti vonalai azonban hangsúlyosak.

Az enteriőrben hatalmas tetőablakok gondoskodnak a terek természetes fényéről.

A nappali éke a kandalló és gyönyörűen kialakított terasz összeköttetése, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra. A professzionális gépekkel felszerelt konyha mellett egy étkező szolgálja ki a lakók igényeit.

A fő hálószoba az első emeleten található, amely saját fürdőszobával, kandallóval és óceánra néző erkéllyel is rendelkezik. Több egyéb hálószoba is van ezen a szinten és egy terasz is helyet kapott.

Figyelemre méltó a tágas garázsa, amely akár edzőteremként is használható. Tesla töltőket is telepítettek ide, hogy kiszolgálják az elektromos autók szerelmeseinek igényeit.

(Forrás: RobbReport, fotók: Sterling Reed)

rezidencia | luxusingatlan | robert de niro | malibu | ház

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram