A világ legjobb autóin kívül időnként más életstílus-termékeket is kínál a Rolls-Royce, és ezek közül a legújabb egy whisky- és szivarkínáló ládácska, amivel magasabb szintre lehet emelni a vendéglátást.
Cellarette névvel azokat a bárszekrényeket illetik, amelyeket eleve borok vagy más szeszes italok tárolására alakítottak ki. A Rolls-Royce ezen a néven most egy elegáns tálaló szekrénykét hozott ki, ami a vásárló igénye szerint a legapróbb részletéig testre szabható, hogy a kívánt aperitifeket, valamint a legértékesebb szivarokat látványos módon lehessen kínálni belőle.
A goodwoodi márka luxusautóihoz hasonlóan a Cellarette is a Rolls-Royce alapértékeit testesíti meg,
a precíz tervezést, a kiváló kézi megmunkálást és a lélegzetelállító minőséget. A dombornyomású bőrrel bevont, polírozott alumínium ház és a nyíltpórusú fából készült tálalótálca kétséget sem hagy felőle, hogy a luxusigények kielégítésére született ez a tároló.
A fedelét kinyitva lágy hangulatfény világítja meg a kézzel készült, fúvott üvegpoharakat, amelyek lassan fordulnak ki a helyükről, hogy fokozzák a hatást. A bőrrel bélelt palacktartó különböző méretű üvegekhez igazítható, a palackot egy mágneses szerkezet tartja a helyén,
a Cellarette ugyanis egy Rolls-Royce csomagtartójába illeszthető, ha piknikre vinnénk.
A ládácska túlsó végén található a humidor, ami kinyitva szivartálcaként funkcionál. A szivarok spanyol cédrusfa tartóba kerülnek, a tökéletes élmény érdekében a beállított páratartalomról egy higrométer gondoskodik.
A páratartalommérő igényes számlapja a Rolls-Royce autók elegáns műszereit idézi fel.
A szivarozás elengedhetetlen kiegészítőit a ládácska két végében lehet tárolni.
Az egyikben egy szivarvágó és egy öngyújtó található, amelyet a párizsi S. T. Dupont készített, a másik felén egy hamutartót helyeztek el. Mint minden Rolls-Royce, úgy a Cellarette is teljesen személyre szabható, és az ára is jelentős, 40 ezer font felett kezdődik, ami több mint 17 millió forintnak felel meg.
Fényűző tálalás
A Rolls-Royce-nak nem ez az egyetlen látványos kiegészítője, amely a tálalást emeli magas szintre. A márka által készített pezsgősláda is bámulatosan fényűző lett, és már egy Cullinan csomagterét is berendezhetjük egy szabadtéri piknik hozzávalóival. A vendéglátás legmagasabb szintjét mégis az egyetlen példányban készült Boat Tail kabrió adja a beépített fedélzeti tálalóival.
humidor | whisky | bárszekrény | tálaló | rolls-royce | szivar
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!