Új szintre emeli a vendéglátást a Rolls-Royce szekrénykéje

A világ legjobb autóin kívül időnként más életstílus-termékeket is kínál a Rolls-Royce, és ezek közül a legújabb egy whisky- és szivarkínáló ládácska, amivel magasabb szintre lehet emelni a vendéglátást.

Cellarette névvel azokat a bárszekrényeket illetik, amelyeket eleve borok vagy más szeszes italok tárolására alakítottak ki. A Rolls-Royce ezen a néven most egy elegáns tálaló szekrénykét hozott ki, ami a vásárló igénye szerint a legapróbb részletéig testre szabható, hogy a kívánt aperitifeket, valamint a legértékesebb szivarokat látványos módon lehessen kínálni belőle.

A goodwoodi márka luxusautóihoz hasonlóan a Cellarette is a Rolls-Royce alapértékeit testesíti meg,

a precíz tervezést, a kiváló kézi megmunkálást és a lélegzetelállító minőséget. A dombornyomású bőrrel bevont, polírozott alumínium ház és a nyíltpórusú fából készült tálalótálca kétséget sem hagy felőle, hogy a luxusigények kielégítésére született ez a tároló.

A fedelét kinyitva lágy hangulatfény világítja meg a kézzel készült, fúvott üvegpoharakat, amelyek lassan fordulnak ki a helyükről, hogy fokozzák a hatást. A bőrrel bélelt palacktartó különböző méretű üvegekhez igazítható, a palackot egy mágneses szerkezet tartja a helyén,

a Cellarette ugyanis  egy Rolls-Royce csomagtartójába illeszthető, ha piknikre vinnénk.

A ládácska túlsó végén található a humidor, ami kinyitva szivartálcaként funkcionál. A szivarok spanyol cédrusfa tartóba kerülnek, a tökéletes élmény érdekében a beállított páratartalomról egy higrométer gondoskodik.

A páratartalommérő igényes számlapja a Rolls-Royce autók elegáns műszereit idézi fel.

A szivarozás elengedhetetlen kiegészítőit a ládácska két végében lehet tárolni.

Az egyikben egy szivarvágó és egy öngyújtó található, amelyet a párizsi S. T. Dupont készített, a másik felén egy hamutartót helyeztek el. Mint minden Rolls-Royce, úgy a Cellarette is teljesen személyre szabható, és az ára is jelentős, 40 ezer font felett kezdődik, ami több mint 17 millió forintnak felel meg.

Fényűző tálalás

A Rolls-Royce-nak nem ez az egyetlen látványos kiegészítője, amely a tálalást emeli magas szintre. A márka által készített pezsgősláda is bámulatosan fényűző lett, és már egy Cullinan csomagterét is berendezhetjük egy szabadtéri piknik hozzávalóival. A vendéglátás legmagasabb szintjét mégis az egyetlen példányban készült Boat Tail kabrió adja a beépített fedélzeti tálalóival.

rolls-royce | humidor | szivar | whisky | bárszekrény

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom