Egy vacsorára megidézik az elsüllyedt Atlantisz világát a Párisi Passage-ban

Rendhagyó este lesz.

Világunk telis-tele van megoldatlan rejtélyekkel. Nekünk, itt, a szárazföldön idegennek tűnhet a végtelen óceán, ahol megannyi mítosz és kaland várja, hogy nyomába eredjünk. Az emlékezések szerint Atlantiszt Poszeidón alapította, amely korának leghatalmasabb városa volt, míg egy végzetes háború meg nem pecsételte sorsát – örökre a tenger mélyére süllyedt.

Lenyűgöző seafood-kínálattal készülnek a Jaksa Bálint fotóin általunk is bemutatott Párisi Passage-ban a szeptember 18-i estére, igazi különlegességeket lehet majd kóstolni. A dallamokért Bruce Marshall music sommelier felel, aki erre az estére is egyedi, a hangulathoz illő zenékkel készül.

A következő finom fogásokkal várnak:

Előétel:
  • Tonhaltataki tengerialga salátával
  • Pankó morzsában sült tigrisrák, daikon saláta
Leves:
  • Sáfrányos feketekagylóleves bok choyjal
  • Miso leves füstölt tofuval
Főétel:
  • Cajun fűszerben pácolt lazac chorizo kolbásszal és napszárított paradicsommal
  • Homár barigoule
  • Füstölt bélszín sóban sült céklával és yorkshire puddinggal
Desszert:
  • Csokoládés gyömbéres trüffeltorta körtés-karamellás öntettel
  • New York-i túrótorta narancs sorbet-val
  • Funnel Cake tölcsérfánk erdei gyümölcsraguval
Részvételi díj:

Három fogás (előre utalás esetén): 28 900 Ft / fő
Három fogás (helyszínen): 32 900 Ft / fő
+ szervizdíj (13%)

Az ár tartalmaz egy welcome italt (Charles Heidsieck Brut Réserve) és korlátlan Szentkirályi ásványvízfogyasztást.

Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz Révi Annának az [email protected] e-mail címre kell írni.

Ez is érdekelhet:
A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

Először rendezik meg a Nyitott Főzdék Napját, amelyen huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit a (kézműves) sörök szerelmesei előtt az ország különböző pontjain.

(Fotók: Jaksa Bálint)

tengeri | ajánlat | seafood | gasztro | vacsora | parisi passage

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Kulisszák mögött: megnéztük hogy készülnek a prémium bútorok
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom