Rendhagyó este lesz.
Világunk telis-tele van megoldatlan rejtélyekkel. Nekünk, itt, a szárazföldön idegennek tűnhet a végtelen óceán, ahol megannyi mítosz és kaland várja, hogy nyomába eredjünk. Az emlékezések szerint Atlantiszt Poszeidón alapította, amely korának leghatalmasabb városa volt, míg egy végzetes háború meg nem pecsételte sorsát – örökre a tenger mélyére süllyedt.
Lenyűgöző seafood-kínálattal készülnek a Jaksa Bálint fotóin általunk is bemutatott Párisi Passage-ban a szeptember 18-i estére, igazi különlegességeket lehet majd kóstolni. A dallamokért Bruce Marshall music sommelier felel, aki erre az estére is egyedi, a hangulathoz illő zenékkel készül.
A következő finom fogásokkal várnak:
Előétel:
- Tonhaltataki tengerialga salátával
- Pankó morzsában sült tigrisrák, daikon saláta
Leves:
- Sáfrányos feketekagylóleves bok choyjal
- Miso leves füstölt tofuval
Főétel:
- Cajun fűszerben pácolt lazac chorizo kolbásszal és napszárított paradicsommal
- Homár barigoule
- Füstölt bélszín sóban sült céklával és yorkshire puddinggal
Desszert:
- Csokoládés gyömbéres trüffeltorta körtés-karamellás öntettel
- New York-i túrótorta narancs sorbet-val
- Funnel Cake tölcsérfánk erdei gyümölcsraguval
Részvételi díj:
Három fogás (előre utalás esetén): 28 900 Ft / fő
Három fogás (helyszínen): 32 900 Ft / fő
+ szervizdíj (13%)
Az ár tartalmaz egy welcome italt (Charles Heidsieck Brut Réserve) és korlátlan Szentkirályi ásványvízfogyasztást.
Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz Révi Annának az [email protected] e-mail címre kell írni.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Jaksa Bálint)
tengeri | ajánlat | seafood | gasztro | vacsora | parisi passage
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!