Close
Ingyen juthat el Svédországba, aki jól ejti ki az IKEA-bútorok nevét

Ingyen juthat el Svédországba, aki jól ejti ki az IKEA-bútorok nevét

A Visit Sweden tavaly télen indította el a kampányát, amelyben az IKEA-terméknevek mögött rejlő szépségeket igyekezett bemutatni. Most meg is hív néhány embert, hogy saját szemével lássa az ország különleges szabadtéri lehetőségeit.

A Visit Sweden úgy érezte, eljött az ideje, hogy az emberek ne csak a címkékről ismerjenek bizonyos szavakat. Az ország turisztikai szervezete most kiejtési versenyre hívja a briteket, melyre rövid videóval lehet nevezni.

A nyertesek elutazhatnak négy úti cél egyikére, ahol megismerhetik Svédország csodálatos szabadtéri programlehetőségeit

a Västmanland csillogó tószigetein való strandolástól a tábortűz melletti gasztrokalandokig Smålandban.

“Svédországban büszkék vagyunk az IKEA-ra, ami rengeteget segített abban, hogy a termékeikhez kölcsönzött nevek révén világhírűvé váljanak bizonyos svéd látnivalók” – mondta korábban Nils Persson, a Visit Sweden marketingvezetője.

Az IKEA több érdekes kezdeményezésbe fogott az elmúlt időben, alvókapszulával forradalmasította a városnézést, minigarzont ad bérbe  csupán 280 forintért, és ingyenes szakácskönyvet készített, amellyel egyetlen étel sem megy kárba.

(Forrás: Euronews, képek: Unsplash)

pályázat | svédország | kiejtés | utazás | ikea

FOLYTASD EZZEL

Elsötétülhetnek a karácsonyi vásárok az egekbe szökő energiaárak miatt Európa-szerte

Kiderült, mely városokban és mennyivel lesznek drágábbak a hotelszobák jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram