Close
A nyártól még könnyebben juthatunk el Európa egyik legszebb országának reptereire

A nyártól még könnyebben juthatunk el Európa egyik legszebb országának reptereire

A Swiss Air Lines svájci légitársaság Air Rail néven indít vonatokat különböző svájci repterek között.

Az első útvonal 2019-ben Lugano és Zürich között jött létre, később a hálózat Zürichből Bázelbe és Genfbe közlekedő vonatokkal bővült, most pedig a cég bejelentette,  hogy július 1-től első nemzetközi úti célként Münchent is felveszi a menetrendbe.

A nyár közepétől mindkét irányban napi hat vonat közlekedik, melyek megállnak az osztrák Bregenzben. A légitársaság oldalán kombinált repülő- és vasúti jegyeket lehet foglalni, és a csatlakozás késés esetén is garantált.

A cég ezekben a hónapokban újabb megállókat iktat be a már meglévő útvonalain,

a Genf-Zürich viszonylaton Lausanne-ban, Fribourgban vagy Bernben is le- és fel lehet szállni, a Lugano-Zürich vonalon pedig Bellinzona kerül bele a menetrendbe.

Zürichbe Budapestről is eljuthatunk közvetlen vonattal, onnan pedig számos más európai városba indulhatunk kötött pályán, de ha meglátjuk ezeket a bűbájos falvakat, nem biztos, hogy nagyon messzire akarunk menni.

(Forrás: Business Traveller, képek: Unsplash)

 

Svájc | swiss air lines | zürich | vonat | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram