Close
Ennél meghökkentőbb szállodába aligha lehet szobát foglalni Hollandiában

Ennél meghökkentőbb szállodába aligha lehet szobát foglalni Hollandiában

A meglehetősen szokatlan formájú épület úgy néz ki, mintha egy óriás felmarkolt volna néhány zöld színű házikót és aztán egymás tetejére pakolta azokat.

A tizenkét emelet magas hotelt a Zaan régióra jellemző, zöldre pingált házak ihlették – egy kivétellel, merthogy egy darab kiemelkedik a sokaságból. Nem véletlenül: az élénk kékben pompázó rész Claude Monet 1871-ben Zaandamban festett A kék ház című képére utal.

A tradicionális holland házakat megidéző, lenyűgöző dizájnú négycsillagos szálloda százhatvan szobával,

továbbá étteremmel, konferenciateremmel, úszómedencével, szaunával és edzőteremmel rendelkezik.

A szobák mindegyikét egyedi hangulatúra tervezték, melyek a régió jellemzőire reflektálnak.

A modern felszereltségű szobák – néhányban esőzuhany és pezsgőfürdő is található, de mindegyikben van wifi – hagyományos berendezéssel, vintázs hangulatú képekkel várják a vendégeket a vasútállomás mellett felhúzott szállodában, amely az országban számos egységet tulajdonló Innen Hotelhez tartozik.

A nemrégiben jelentős átalakuláson  átesett Zaandam városa néhány percnyi vonatozásra található Amszterdamtól. A környék kedvelt egynapos kirándulóhelyként ismert, csendes, nyugodt utcáiról és szélmalmairól vált híressé.

Ha szállodák helyett gyönyörű otthonokat nézegetnél, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom