Ebből az egy szóból tudhatod, hogy különösen odafigyelnek rád az utaskísérők

A Virgin Australia egyik utaskísérője árulta el, hogy létezik egy kód, amellyel bizonyos utasokat „jelölnek“.

Sheridan Melrose a Facebookon, egy repülési témájú fórumon mesélt arról, miért is érdemes megemlítenünk, ha félünk a repüléstől. Mint írta, ha a becsekkolásnál kiderül, hogy valamelyik utas fél a repülőn, akkor ezt úgy jelzik a kollégáiknak, hogy odaírják a love szót az adott utashoz tartozó jegyzetekhez.

Mint mondja, ebből a jelölésből a többi utaskísérő is tudja, hogy az illető szorong a repülőn, ezért különösen odafigyelnek rá, és arra, hogy extra törődést és szeretetet kapjon az út során.

Aki tehát tart a levegőben töltött óráktól, annak érdemes ezt a becsekkolásnál megemlíteni, mert az utaskísérők így segíteni tudnak abban, hogy enyhüljön a szorongása és kellemesebb utazásban legyen része.

A kommentelők közül többen is megerősítették, hogy a légitársaságnál az utaskísérők tényleg odafigyelnek az ilyen helyzetekre. Az egyik utazó például azt írta, hogy a repülés során többször is odamentek hozzá, hogy megnyugtassák, és elmagyarázza neki, hogy mit jelentenek például az egyes, aggasztónak tűnő hangok.

Az utaskísérőktől sok érdekességet meg lehet tudni, itt például azt árulták el, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól, itt pedig azt tudjuk meg, mivel idegesítik őket leginkább az utasok.

(Forrás: Express, képek: Getty Images)

utaskísérő | repülés | repülő | megnyugtatás | félelem

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom