El lehet felejteni az Airbnb-t, ha Rómában vagyunk: itt a The Grand House

Meglátogatni Rómát mindig intenzív élmény, de ha vállaljuk az embertömeg kerülgetését, esténként fenséges és otthonos körülmények között pihenhetjük ki az örök várost. egy új trendnek köszönhetően.

A hometel – mert erről van szó – egy prémium hotel szolgáltatásait ötvözi az otthon melegének semmihez sem hasonlítható komfortos érzésével,

vagyis olyan szállásokat kínál, melyek nagyjából félúton vannak mondjuk a Four Seasons és egy kiemelkedőbb Airbnb-lakás között.

Ennek a még elég újnak számító szcénának máris egy kiemelkedő képviselőjére bukkantunk a fővárosban: a Micangeli testvérpárra, Massimo és Maurizio Micangelire, pontosabban az általuk alapított The Grand House-ra, amely elképesztő apartmanokkal csalogatja a Rómába érkezőket.

A fiúk édesapja egyébként Lamberto Micangeli, a luxusingatlanokkal foglalkozó, 1906-ban alapított Compagnia Italiana elnöke. A fivéreknek volt tehát kitől kitanulniuk a szakmát, ráadásul a családhoz köthető vállalkozások korábban hercegeket, királyokat, ismert művészeket és történelmi személyiségeket – Mata Haritól kezdve Ernest Hemingwayen át Winston Churchillig – láttak vendégül.

A két év előkészítő munka után idén debütált The Grand House egyelőre hét apartmant kínál Rómában,

de azok mindegyike felejthetetlen éjszakákat ígér, elvégre nem mindennap borozgathatunk esténként például reneszánszkori palotában vagy közvetlenül a Pantheon szomszédságában.

A The Grand House nem csupán fejedelmi körülményeket ad, hanem úgy kezeli a vendéget, mintha báróként jött volna: saját kísérőt biztosít a város felfedezésére, huszonnégy órás concierge-szolgáltatás lesi a kívánságait, kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően könnyedén összehozza a római kulturális élet legfontosabb szereplőivel, ha pedig azt szeretné, hogy Michelin-csillagos séf készítse el a vacsoráját, csak egy szavába kerül.

Összehasonlításként Róma kiemelkedő szállodáiban (Hassler Roma, Hotel de Russie, J.K. Place Roma és Portrait Roma) 850 dollártól kezdődnek a jobb szobák árai, de azok sokkal kevesebb privát szférát biztosítanak, ha csak a vendég nem szultán vagy nem a királyi lakosztályt foglalta le.

Ehhez képest a The Grand House egyes apartmanjai már 450 dollártól kivehetőek egy éjszakára, és nem kell hercegi származásúnak lennünk ahhoz, hogy úgy is bánjanak velünk.

Ez is érdekelhet:

Ezeket a szokatlan Airbnb-lakásokat érdemes kipróbálni

Mutatunk pár különleges Airbnb-t Párizstól a Hawaii-szigetekig, a lakóhajótól a kibérelhető tengerparti világítótoronyig.

(Fotók: The Grand House)

róma | szolgáltatás | lakás | reneszánszkori | fejedelmi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom