Close
Így néz ki három perc egy másik világban

Így néz ki három perc egy másik világban

Úgy tűnik, egy alternatív univerzumba csöppentünk, pedig csak különleges technikával készült tükrözött time-lapse videót látunk.

Egyes képeken mintha jól ismert filmek (például Az ötödik elem) pillanatai köszönnének vissza, de összességében bármelyik, jövőt megrajzoló alkotás megirigyelhetné ezt a néhol szürreális három percet, melyhez Los Angeles, San Francisco, Seattle, New York, Dubaj, Doha, Szingapúr és Sanghaj adta az igen látványos alapot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

dubaj | san francisco | seattle | video | timelapse

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom