Close
Így néz ki három perc egy másik világban

Így néz ki három perc egy másik világban

Úgy tűnik, egy alternatív univerzumba csöppentünk, pedig csak különleges technikával készült tükrözött time-lapse videót látunk.

Egyes képeken mintha jól ismert filmek (például Az ötödik elem) pillanatai köszönnének vissza, de összességében bármelyik, jövőt megrajzoló alkotás megirigyelhetné ezt a néhol szürreális három percet, melyhez Los Angeles, San Francisco, Seattle, New York, Dubaj, Doha, Szingapúr és Sanghaj adta az igen látványos alapot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom