Először indul közvetlen járat a világ e két távoli pontja között

Az összeköttetést már a járvány előtt tervezték megvalósítani.

Nemrégiben írtunk Új-Zéland újranyitási ütemterveiről, most pedig újabb hír érkezett arról, hogyan kapcsolódik be ismét az ország a világ vérkeringésébe. Az Air New Zealand bejelentette, hogy szeptember 17-én közvetlen járatot indít Aucklandből New York Citybe, a John F. Kennedy repülőtérre.

Az útvonalat már a járvány előtt tervezték megvalósítani, de ekkor még Newark lett volna a célállomás. Mint Greg Foran, az Air New Zealand vezérigazgatója elmondta, a Covid előtti hat évben megduplázódott az Új-Zélandra látogató amerikai turisták száma.

A cégvezető azt is hozzátette, hogy az útvonal az 1-es és 2-es járatszámot kapja, vagyis a légitársaság a legfontosabbként tartja számon.

A kényelemről a háromszáz utas befogadására alkalmas Boeing 787-9 Dreamliner gondoskodik.

Ez lesz a világ negyedik leghosszabb repülőútja, New Yorkba tizenhat, Új-Zélandra pedig tizenhét és fél óra alatt ér. Olyan járatok előzik meg, mint a tizenhét órás Los Angeles – Szingapúr járat, a tizenhét óra tizenöt perces Dallas és Sydney közötti, és a tizenkilenc órás New York – Szingapúr útvonal.

New York lesz a légitársaság hetedik észak-amerikai úti célja Chicago, Honolulu, Houston, Los Angeles, San Francisco és Vancouver után, és az első közvetlen járat az Egyesült Államok keleti partja és a Csendes-óceán déli része között.

Ha hosszú repülőútra készülsz, jól jöhet ez a módszer, ami segít, hogy gyorsan elaludj, de ennek a légitársaságnak az új ülései is jó szolgálatot tesznek ebből a szempontból.

(Forrás: matadornetwork.com, képek: Getty Images, Wikimedia Commons, Unsplash)

repülőút | new york city | járat | uj-zeland

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom