Close
Újabb amerikai úti célra repülhetünk fapadossal

Újabb amerikai úti célra repülhetünk fapadossal

A French Bee fapados légitársaság bővíti a kínálatát.

A vállalat elsősorban olyan francia érdekeltségű nyaralóhelyekre indít járatokat, mint a Dominikai Köztársaság vagy Francia Polinézia, de New York-ba, San Franciscóba, és hamarosan Los Angelesbe is elutazhatunk vele.

Utóbbi úti célra április 30-tól heti három alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton indulnak közvetlen gépek, míg júniusban heti öt, júliusban pedig heti hat alkalomra sűrűsödnek a járatok.

Az árak egy útra 301 eurónál (körülbelül 112 ezer forintnál) kezdődnek az Economy osztályon,

ahová ráfizetés nélkül maximum tizenkét kilogramm súlyú kézipoggyászt vihetünk fel, és nekünk kell gondoskodnunk az ennivalóról is a közel tizenegy órás úton. Egy újabb poggyászt körülbelül tizenötezer forintért, egy másodikat pedig harmincezer forintért vihetünk fel.

Ha felfelé mozdulnánk a szolgáltatások terén, a Premium Economy osztályra válthatunk jegyet egy útra 679 dollártól (körülbelül 234 ezer forinttól), ami két feladott poggyászt, két étkezést, ingyenes italokat és elsőbbségi beszállást tartalmaz. A köztes lehetőség az úgynevezett Smart osztály, amely egy feladott poggyászt és egy fedélzeti étkezést tartalmaz.

San Franciscóba ugyanakkor már 228 eurótól (körülbelül 85 ezer forinttól), míg New York-ba 181 eurótól (körülbelül 67 ezer forinttól) találhatunk jegyet a 411 ülőhelyes, újabb Airbus A350-es gépekre, ahol az ülések fejtámlája állítható, emellett USB- és elektromos csatlakozóval valamint beépített képernyővel rendelkeznek, és négyféle wi-fi-csomag közül lehet választani.

Plusz harminchét dollárért (körülbelül 12 745 forintért) a Bee Prime Lounge-ban lehet várakozni, ahol Wi-Fi, nemzetközi magazinok, snackeket és italok széles választéka áll rendelkezésükre. A jegyeket adminisztrációs díj nélkül módosíthatjuk más időpontra, törölni pedig egy éven belül beváltható kreditek fejében lehet.

Az Egyesült Államokba ugyanakkor utazhatunk a szintén fapados izlandi légitársasággal is, sőt, low budget társaságokkal akár a Földet is körbeutazhatjuk.

(Forrás: Afar, képek: Unsplash, Getty Images, French Bee, Wikimedia Commons)

amerikai egyesült államok | fapados légitársaság | los angeles | french bee

FOLYTASD EZZEL

Teljesen eltűnhet a föld színéről az egyik óceán

Ezekbe az európai városokba költözz, és ezekbe ne, ha külföldön kezdenél új életet

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram