Close
Októbertől újranyit az egyik Michelin-csillagos budapesti étterem

Októbertől újranyit az egyik Michelin-csillagos budapesti étterem

Visszatér az egyik legjobb fővárosi hely.

A Dining Guide írta meg, hogy az utóbbi években több komoly nemzetközi elismerést besöpört Babel Budapest október 1-től ismét nyitva lesz. A hírt az étterem Facebook-oldalán is megerősítették.

A hazai Michelin-csillagos helyek közül jó néhány zárva tart még, ám a Piarista közben található Babel a következő hónaptól folytatja a munkát – igaz, az időközben távozott Veres István nélkül. Az étteremnek csillagot szerzett séf a Bocuse d’Or európai fordulójára fordítja energiáit.

A Dining Guide szerint a Babel az eddigi, monarchikus magyar konyha vonalon megy majd tovább.

Ez is érdekelhet:

budapest | dining guide | étterem | michelin-csillag | visszatér

FOLYTASD EZZEL

Mégsem lenne szabad annyi vizet innunk? Lehet, hogy sok a napi nyolc pohár

A brit boltokban is limitálják ezt az alapvető élelmiszert, igaz, más okból, mint nálunk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram