Közeleg a karácsony, közben pedig megkezdődött az év talán legmegosztóbb sporteseménye, a 2022-es labdarúgó világbajnokság is. Ez pedig jó alkalmat arra, hogy próbasütésekkel és -főzésekkel teszteljük azokat a snack-eket, amiket az ünnepi asztalra teszünk.
Caprese nyárs
Bár az olaszok nem jutottak ki a világbajnokságra, a méltán népszerű előételükről, a caprese nyársról nem kell lemondanunk. Ráadásul hihetetlenül egyszerűen elkészíthető, hiszen csak egymás után kell sorakoztatnunk a pálcikán a paradicsomot, a mozzarellát és a friss bazsalikomot.
Vörösáfonyás, brie sajtos falatok
Egy tökéletes kréker, egy kevés fanyar vörösáfonya lekvár és egy szelet olvasztott brie alkotja ezt a tökéletes forró előételt. Vigyázat!
Ez még a legizgalmasabb büntetőpárbajról is el tudja vonni a figyelmet.
Kacsamájas toast
Ízig-vérig ünnepi ízeket idézhetünk meg, ha a pirítósra krémes kacsamájat és egy kevés lilahagymás chutney-t teszünk, a vb-partin pedig biztosan lenyűgözzük majd vele a vendégeinket.
Pulyka-hamburger áfonya szósszal
A hamburger tökéletes vacsora lehet a világbajnokság ideje alatt, ha pedig pici változatokat készítünk belőle, zseniális snack-ként tündökölhet.
Érdemes téliesítenünk a burgerünket,
ezt pedig pulyahúsból készült pogácsával, vörösáfonya lekvárral és brie vagy camembert sajttal tehetjük meg leginkább.
Húsgolyók
A világbajnokságon számos nemzet képviselteti magát, ha pedig elmélyülnénk a gasztronómiájukban, biztosan találnánk mindenkinél egy-egy változatot a húsgolyóra.
De miért is ne tennénk meg, például a kedvenc csapatunkéval! Ebben és ebben a cikkünkben mutatunk néhány ötletet.
Pizza
A forró házi pizza felér egy gólörömmel. Ebben a cikkünkben megmutatjuk, mi a tökéletes házi pizza titka, így bárki könnyedén elkészítheti akár már ma este is.
(Fotók: Getty Images)
előétel | világbajnokság | snack | karácsony | falatkák
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!