Close
Ezzel az egyszerű módszerrel elképesztően sokat lehet spórolni az utazáson

Ezzel az egyszerű módszerrel elképesztően sokat lehet spórolni az utazáson

Vannak, akik lelkesen tervezik nyári vakációjukat, és vannak, akik az irodában töltött utolsó napok mókuskerekében inkább minden tervezést a mesterséges intelligenciára bíznak.

Egyre többen használják a mesterséges intelligenciát a nyaralásuk megtervezéséhez. A TikTokot már számos videó ellepte ezzel kapcsolatban; felhasználók tucatjai mutatják be, hogyan készítették el útitervüket a ChatGPT-vel.

Van, aki egy teljes európai körutazást összerakott kevesebb, mint ezer euróból, azaz körülbelül háromszázhetvenezer forintból, mivel

a mesterséges intelligencia pillanatok alatt levadászta helyette a legjobb ajánlatokat.

Ráadásul az egyes úti célokhoz, így például Amszterdamhoz, Barcelonához, Koppenhágához és Párizshoz is hozzárendelte a szállás és az étkezés becsült költségét is.

Egy korábbi utazási iroda-tulajdonos, jelenleg utazóbloggerként tevékenykedő Jo Larson elmondta, hogy a mesterséges intelligencia kihívást jelenthet a jövőben a hagyományos utazási irodák számára, ugyanakkor az előnyükre is fordíthatják azt. A technológia kihasználásával ugyanis javíthatják szolgáltatásaikat, és személyre szabott élményeket nyújthatnak.

(Forrás: Schengenvisainfo, fotó: Getty)

tipp | tiktok | mesterséges intelligencia | trükk | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram