Close
Nagyon valószínű, hogy hétvégétől újra jön az éjszakai kijárási tilalom Kolozsváron

Nagyon valószínű, hogy hétvégétől újra jön az éjszakai kijárási tilalom Kolozsváron

Kolozsváron szerdára elérte a 6,03 ezreléket a koronavírussal fertőzöttek aránya az utóbbi tizennégy napra számítva, így a megyeközpont a jelenleg érvényben lévő romániai jogszabályok szerint készülhet a hétvégi éjszakai kijárási tilalom bevezetésére.

Tasnádi Szilárd Kolozs megyei prefektus kijelentette, hogy 48 órás megfigyelési időszak következik, majd ha az incidencia nem csökken,  a megyei vészhelyzeti bizottság pénteken elrendeli a hétvégekre vonatkozó éjszakai kijárási tilalmat.

Kolozsvári látkép

Az intézkedés bevezetése többek között azt jelenti, hogy

pénteken, szombaton és vasárnap a boltok 18 órakor zárnak, 20 óra után pedig csak nyomos indokkal lehet az utcákon tartózkodni.

Kolozs megyében kilenc községben haladta még meg a 6 ezreléket a fertőzöttségi ráta. A legmagasabb (12,20 ezrelék) incidenciát Katona községben regisztrálták.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Agerpres)

FOLYTASD EZZEL
Ezen a nyáron még ingyen léphetsz be az egyik legimádottabb olasz városba
Öt úti cél Európában, amely garantáltan lenyűgözi az építészet szerelmeseit
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom