Close
Most tényleg megtörtént: delfinek úszkálnak Velence központjában

Most tényleg megtörtént: delfinek úszkálnak Velence központjában

Most nem álhír, hanem tényleg igaz! Gyönyörű felvétel a Canal Grandéról.

Tavaly terjedt el az az álhír, hogy Velencében annyira tiszták lettek a lagúnák, hogy visszatértek a delfinek, a felvételről viszont utólag kiderült, hogy nem Velencében készült (persze voltak érdekességek, medúzák és hasonlók, delfin viszont nem). Most viszont, akármilyen elképesztő, de tényleg igaz: a Canal Grandéban delfinek játszanak egymással!

A SiViaggia nevű lap írta meg, hogy március 22-én két delfint láttak a hajóforgalom nélkül teljesen nyugalmas Canal Grandén. A felvételt Luca Folin készítette, a két delfin pedig a San Marco negyed környékén, a Giudecca-csatornától egészen a Canal Grandéig úszott. Íme a gyönyörű felvétel:

Velencéből az utóbbi időben arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy a város már-már titkosszolgálati szinten figyeli a turistákat, valamint még pár hónapja kiderült az, ki lesz a magyar pavilon kiállítója a Velencei Képzőművészeti Biennálén; és ha nem lenne elég Velencéből, itt elolvashatod, hogy szóltak be a gondolások a kövér turistáknak.

Éljenek a delfinek!

(Nyitókép: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom