Close
Most tényleg megtörtént: delfinek úszkálnak Velence központjában

Most tényleg megtörtént: delfinek úszkálnak Velence központjában

Most nem álhír, hanem tényleg igaz! Gyönyörű felvétel a Canal Grandéról.

Tavaly terjedt el az az álhír, hogy Velencében annyira tiszták lettek a lagúnák, hogy visszatértek a delfinek, a felvételről viszont utólag kiderült, hogy nem Velencében készült (persze voltak érdekességek, medúzák és hasonlók, delfin viszont nem). Most viszont, akármilyen elképesztő, de tényleg igaz: a Canal Grandéban delfinek játszanak egymással!

A SiViaggia nevű lap írta meg, hogy március 22-én két delfint láttak a hajóforgalom nélkül teljesen nyugalmas Canal Grandén. A felvételt Luca Folin készítette, a két delfin pedig a San Marco negyed környékén, a Giudecca-csatornától egészen a Canal Grandéig úszott. Íme a gyönyörű felvétel:

Velencéből az utóbbi időben arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy a város már-már titkosszolgálati szinten figyeli a turistákat, valamint még pár hónapja kiderült az, ki lesz a magyar pavilon kiállítója a Velencei Képzőművészeti Biennálén; és ha nem lenne elég Velencéből, itt elolvashatod, hogy szóltak be a gondolások a kövér turistáknak.

Éljenek a delfinek!

(Nyitókép: Unsplash)

felvétel | biennálé | canal grande | olaszország | természet

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram