Hárommillió forintot kap, aki a legolcsóbban kihoz egy világ körüli utat

A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) mérnökeinek egy csoportja tavaly megalkotta az Escape nevű repjegykeresőt és interaktív térképet, amely afféle összehasonlító oldalként működve segít kiválasztani a legolcsóbb és leggyorsabb utazási opciókat. Erre építve most egy izgalmasnak tűnő játékot találtak ki.

Great Escape Challenge néven indították el a versenyt, amit az nyer meg, aki addig kattintgat a különféle repjegyajánlatok között, amíg a legkevesebb pénzből kihoz egy világ körüli utat. A győztes jutalma tízezer dollár, amit természetesen utazásra költhet, de további huszonöten kapnak még maximum ötszáz dollár értékű repülőutat.

A részvétel egyszerű: az oldalon ide kattintva kell összedobni egy itinert úgy, hogy az Antarktisz kivételével valamennyi kontinenst érintsük, aztán a kész programot megosztjuk egy barátunkkal. Aki legalább egy ismerősével megosztja a saját útvonaltervét, sorsoláson vesz részt.

Az eredmény alakulását a Great Escape Challenge oldalán lehet figyelemmel követni, ahol folyamatosan olvasható a huszonöt legolcsóbb útvonalterv.

Így tehát akkor sem szabad elkeseredni, ha nem látjuk a nevünket az éppen aktuális legjobb huszonöt között, mert újra és újra próbálkozhatunk egy másik csomag összeállításával.

Március 15-ig lehet még kattintgatni és játszani.

Ez is érdekelhet:

Íme a világ tíz legfontosabb utcája, melyeken egyszer végig kell menni

Jelentőségüket tekintve persze nem csupán tíz van szerte a nagyvilágban, de szerintünk most ezek a legfontosabbak.

(Fotók: Unsplash)

játék | Great Escape Challenge | itiner | világkörüli út | nyeremény

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom