Az Airbnb összefogott a Mikulással, hogy együtt megmentsék a karácsonyt

Rénszarvasszán helyett ezúttal virtuálisan érkezik a Télapó.

Könnyen elképzelhető, hogy az eddig megszokotthoz képest idén más karácsonyunk lesz. Akárhogyan is alakul, az Airbnb mindent megtesz az ünnepi hangulatért, még magával a Mikulással is egyezséget kötött ennek érdekében.

Az összeállás eredményeként az Airbnb a Santa Visits USA-val közösen összehozza a találkozást a Télapóval a neten keresztül, továbbá virtuális ünnepi partikat szervez, ideértve a pizsmapartikat és a különféle egyéb tematikájú szórakoztató esteket,

nem beszélve az Airbnb Expirience-ről, melynek keretében a lappföldi Mikuláshoz lehet bejelentkezni. 

"Az Airbnb támogatást nyújt azoknak a Mikulásoknak, akik érdeklődnek az online történő feladatteljesítés iránt, segítve őket a zökkenőmentes átállásra a virtuális világba" – áll a társaság közleményében. Az Airbnb további ünnepi tematikájú foglalkozásokat is kínál az érdeklődőknek, segít a meghitt vacsorák megszervezésében, a jelentkezők karácsonyi dalokat énekelhetnek a Broadway sztárjaival, és meg azt is megtanulhatják, hogyan kell hibátlanul kinyitni egy üveg pezsgőt a stílusos ünnepléshez.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány ebben az évben jelentősen megváltoztatta a karácsonyhoz kapcsolódó szokásokat, gondoljunk csak a rengeteg elmaradt vagy rendhagyó módon megtartott adventi vásárra, illetve jó néhány cég keresett olyan Télapókat, akik az interneten keresztül köszönnek be a gyerekekhez.

Ez is érdekelhet:

Egyvalaki van Belgiumban, akire nem vonatkoznak a karanténszabályok

Belgiumban a hatóságok úgy határoztak, hogy egy munkavállaló mentesülhet a kötelezettségek alól.

(Forrás: Travel and Leisure)

online | karácsony | Virtuális | airbnb | télapó

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom