Budapest egyik legikonikusabb helyszínén lepleztük le új kiadványunkat, a W by Roadstert

2017 novembere és 2019 tavasza egyaránt mérföldkőnek számított a Roadster (és a Player Media Group) történetében – előbb a magazin online, aztán a kézben fogható változata debütált. Egy kissé fülledt júniusi estén pedig újabb büszkeséget leplezhettünk le: bemutattuk a női tematikára épülő W by Roadster bookazine első számát. Méghozzá nem is akárhol. 

Igyekeztünk mindenki előtt titokban tartani a vaskos kiadvány kulisszáit, ami talán mondhatjuk, elég jól sikerült, mert a magazin megálmodóin kívül lényegében csak az láthatta megjelenés előtt, aki véletlenül a megfelelő időpontban a nyomdában kószált.

A többség persze egy ilyen formátumú kiadvány bemutatkozásához passzoló grandiózus helyszínen, a Párisi Passage Restaurant-ban találkozhatott vele először.

(Fotó: Gaál Dániel)

A június végi W by Roadster Premier Party házigazdája a 20. század elejének lélegzetelállító hangulatát felelevenítő, modern és kifinomult szolgáltatásokat kínáló Párisi Udvar volt. A vacsorafogásokat biztosító Párisi Udvar Hotel Budapest part of the Unbound Collection by Hyatt nevet viselő szálloda a közelmúltban nem egy díjat besöpört, maga az épület eklektikus stílusával és egyedi, keleties díszítettségével Budapest ékkövének mondható. A passzázsban működik a szálloda étterme, a Párisi Passage Restaurant, valamint az ÉTOILE Champagne Bar – utóbbi kettőben koccintottak az exkluzív este meghívottjai, azaz barátaink és partnereink, hogy aztán szemtanúi legyenek a W by Roadster-címlap ünnepélyes leleplezésének, majd elsőként foghassák kezükbe a lapcsalád legifjabb tagját.

(Izing Róbert és Soraya Gyöngy, fotók: Gaál Dániel)

Természetesen nincs ilyen esemény kötelező felszólalások nélkül, de mindenki igyekezett rövidre fogni a köszöntőjét. Ennek  zanzásítása is így lesz: Nagy Gergely kiadóvezető elárulta, hogy "ebben az izgalmas-mozgalmas időszakban ugrunk fejest az új kalandba”; Izing Róbert Roadster-főszerkesztő kiemelte, hogy az új magazinnal ezúttal kifejezetten a női olvasókat célozzuk, a jelenlegi női magazinpiac szellemiségétől eltérő tartalomstratégiával, hangulattal és célokkal, míg Soraya Gyöngy, a W by Roadster főszerkesztője elmondta, hogy különleges élmény volt megtervezni egy olyan bookazine-t, ami a szabadság motívumrendszerei köré komponált, minőségi élet pillérein támaszkodik, pozitív és inspiráló is egyben.

Az évente két alkalommal megjelenő (a második szám novemberben érkezik!) W-ben  bemutatjuk azokat az izgalmas karaktereket, kreatív, teremtő alkotókat, akikkel korábban még alig lehetett találkozni.

Lehetett viszont a premieren a Sauska gyöngyöző italaival, míg a koktélokat kívánók a bárban állhattak sorba Jack Daniel’s, Gin Mare, és Diplomático-formációkat kóstolni. A hangulatos dekorációért a Laura Virág, az élőben elhangzó lágy dallamokért Myra Monoka felelt, míg technikai partnerként az Epson, a parkolásban a Parkl segített. Autós kiállítóként megmutatta magát a MINI, az este édes-hűs pillanatait pedig a Magnum újdonságának, az Euphoriának köszönhettük.

(Fotók: Gaál Dániel)

A meghívottak részt vehettek még a Párisi Udvar rejtelmeit bemutató, misztikus helytörténeti sétán is. Megnézhették a Paris Elnöki Lakosztályt, ami jelenleg a legnagyobb ilyen jellegű lakosztály Budapesten a maga 291 négyzetméterével és egyedülálló kilátást nyújt a a hotel legfelső emeletéről, valamint a teraszával együtt rendezvényhelyszínként is funkciónál.

(Fotók: Jancsi Ágota)

Összességében – Soraya Gyöngy főszerkesztő szavait kölcsönözve – szofisztikált, inspiráló és magával ragadó este volt, pont, amilyen a W by Roadster.

bemutatkozó | w by roadster | roadster | premier | párisi udvar

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom