Close
A stílusosság és a fenntarthatóság találkozik ebben a hihetetlen alpesi ökobuborékban

A stílusosság és a fenntarthatóság találkozik ebben a hihetetlen alpesi ökobuborékban

Az Audemars Piguet és a Whitepod Hotel összeállt, hogy létrehozzanak egy egyedülálló luxuslakosztályt a svájci Alpokban.

Egy új, természetközpontú oázist alakított ki a svájci Alpokban az Audemars Piguet és a Whitepod: tizennyolc privát szálláshelyet hoztak létre a Dents-du-Midi-hegységben 1400 méteres magasságban.

Az üdülőhely tökéletes találkozása a luxusnak, a fenntarthatóságnak, a kreativitásnak és az aprólékos kivitelezésnek.

Bár az AP elsősorban óráiról ismert, nem áll távol tőlük a vendéglátás sem. 2005-ben nyitották meg ötven hálószobás szálláshelyüket, melyet aztán 2018-ban leromboltak, hogy egy új, jóval nagyobb létesítményt húzhassanak fel a helyére Bjarke Ingels tervei alapján.

Az ökobuborék multiszenzoros élményeket kínál a vendégeinek, hiszen mind az öt érzékszervre tud hatni.

A svájci fenyő nyugtató, fás aromát áraszt, a bolyhos gyapjúszőnyeg és az organikus beton pedig eltérő textúrák megtapasztalását segíti elő.

A vendégek kézműves tehát kortyolhatnak, relaxáló természeti hangokat hallgathatnak ottlétük alatt. A fények szinkronban pulzálnak a hangzásvilággal, így teszik teljessé a meditatív légkört. A luxuslakosztályhoz tartozó teraszon elhelyezett fürdőből pedig látványos kilátás nyílik a hegyekre.

A Timeless Suite nagyságrendileg 530 ezer forint/éjszaka áron foglalható, amely magában foglalja a reggelit két személyre és egy üveg pezsgőt.

(Forrás: RobbReport, fotók: Whitepod)

buborék | szálloda | Svájc | alpok | buborékszálloda

FOLYTASD EZZEL

Szárnyal a magyar turizmus, elképesztő rekordok dőltek meg

Véget vet az embertelen gyakorlatnak ez az ország, betiltják a dizájnerállatokat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram