Close
Hihetetlen, milyen alacsonyan suhant el az emberek feje felett ez a Wizz Air-gép landoláskor

Hihetetlen, milyen alacsonyan suhant el az emberek feje felett ez a Wizz Air-gép landoláskor

A görög GreatFlyer Youtube-videós tette fel a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépének tegnapi leszállását, amely állítólag rekordalacsonyra sikerült.

Skiathoson, amit az európai St. Maartennek is becéznek, a tengerpart mellett vezető úthoz nagyon közel van a repülőtér futópályájának küszöbe, ezért sok turista látogat ki erre a helyre, hogy az alacsonyan érkező gépeket megfigyelje.

A Wizz Air gépének végső megközelítése azonban annyira alacsonyra sikerült, hogy az nemcsak a turistákat, hanem a tapasztalt videóst is meglepte.

Mint írja, könnyen lehet, hogy a Wizz gépe alacsonyabban repült, mint az elhíresült Air Italy 737-800-as, amelyet az eddigi ottani rekorderként tartottak számon.

Itt megnézheted, mit látnak a pilóták landolás közben a világ egyik legkülönlegesebb repterén, itt pedig öt érdekes repteret mutatunk be.

(Forrás: Airportal, címlapkép: Unsplash)

landolás | wizz air | görögország | skiathos | rekordalacsony

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram