Close
Hihetetlen, milyen alacsonyan suhant el az emberek feje felett ez a Wizz Air-gép landoláskor

Hihetetlen, milyen alacsonyan suhant el az emberek feje felett ez a Wizz Air-gép landoláskor

A görög GreatFlyer Youtube-videós tette fel a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépének tegnapi leszállását, amely állítólag rekordalacsonyra sikerült.

Skiathoson, amit az európai St. Maartennek is becéznek, a tengerpart mellett vezető úthoz nagyon közel van a repülőtér futópályájának küszöbe, ezért sok turista látogat ki erre a helyre, hogy az alacsonyan érkező gépeket megfigyelje.

A Wizz Air gépének végső megközelítése azonban annyira alacsonyra sikerült, hogy az nemcsak a turistákat, hanem a tapasztalt videóst is meglepte.

Mint írja, könnyen lehet, hogy a Wizz gépe alacsonyabban repült, mint az elhíresült Air Italy 737-800-as, amelyet az eddigi ottani rekorderként tartottak számon.

Itt megnézheted, mit látnak a pilóták landolás közben a világ egyik legkülönlegesebb repterén, itt pedig öt érdekes repteret mutatunk be.

(Forrás: Airportal, címlapkép: Unsplash)

rekordalacsony | görögország | skiathos | rekord | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Magyarországról is látni lehetett a sarki fényt!

Erre a boldog listára került fel Budapest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom