Így változik hamarosan az Airbnb-szabályozás

A hónap végéig foglalhatunk még a régi feltételekkel.

Az Airbnb felhívja a figyelmet arra, hogy május 31-től frissíti az enyhítő körülményekre vonatkozó szabályzatát, ami jelenleg még teljes pénzvisszatérítést vagy utazási kreditet ígér azoknak az utazóknak, akik a koronavírus miatt mondják le a foglalásukat. A szabályozás szerint a házigazdák is díj nélkül törölhetik a foglalást, és ez a Superhost minősítésüket sem befolyásolja.

Aki ilyen feltételekkel szeretné törölni a foglalását, annak igazolnia kell az enyhítő körülményekkel kapcsolatos tényeket. A május 31-én vagy azt követően végzett foglalások esetén azonban ezek a kedvezmények már nem élnek, hanem

újra a házigazda szokásos lemondási feltételei lesznek érvényesek.

Mint az Airbnb megjegyzi ugyanakkor, az elérhető szállások mintegy kétharmadánál kínálnak rugalmas lemondási feltételeket, és van, akinél továbbra is ingyen mondhatjuk le a foglalást, amire szűrhetünk is a keresési opciók között.

Ezek a világ legkedveltebb Airbnb-jei, ez pedig a legdrágább.

(Forrás: Airbnb, USA Today, képek: Unsplash)

enyhító körülmények | covid | lemondási feltételek | szabályzat | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom