Close
Így változik hamarosan az Airbnb-szabályozás

Így változik hamarosan az Airbnb-szabályozás

A hónap végéig foglalhatunk még a régi feltételekkel.

Az Airbnb felhívja a figyelmet arra, hogy május 31-től frissíti az enyhítő körülményekre vonatkozó szabályzatát, ami jelenleg még teljes pénzvisszatérítést vagy utazási kreditet ígér azoknak az utazóknak, akik a koronavírus miatt mondják le a foglalásukat. A szabályozás szerint a házigazdák is díj nélkül törölhetik a foglalást, és ez a Superhost minősítésüket sem befolyásolja.

Aki ilyen feltételekkel szeretné törölni a foglalását, annak igazolnia kell az enyhítő körülményekkel kapcsolatos tényeket. A május 31-én vagy azt követően végzett foglalások esetén azonban ezek a kedvezmények már nem élnek, hanem

újra a házigazda szokásos lemondási feltételei lesznek érvényesek.

Mint az Airbnb megjegyzi ugyanakkor, az elérhető szállások mintegy kétharmadánál kínálnak rugalmas lemondási feltételeket, és van, akinél továbbra is ingyen mondhatjuk le a foglalást, amire szűrhetünk is a keresési opciók között.

Ezek a világ legkedveltebb Airbnb-jei, ez pedig a legdrágább.

(Forrás: Airbnb, USA Today, képek: Unsplash)

airbnb | lemondás | enyhító körülmények | lemondási feltételek | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Sosem láthattuk még ebből a szögből a Colosseumot: nem akárhogy juthatunk fel a tetejére

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram