Close
Állatsimogatással oldhatják a szorongásukat az utasok ezen a reptéren

Állatsimogatással oldhatják a szorongásukat az utasok ezen a reptéren

Mint Phil Washington, a reptér vezérigazgatója elmondta, nagyon büszkék a programra, és hálásak minden önkéntesnek, aki idejét áldozza, hogy örömet szerezzen az utasoknak és az ott dolgozóknak.

A Denveri Nemzetközi Repülőtér Canine Airport Therapy Squadja (vagyis Reptéri Kutyaterápiás Csoportja, melynek zavart keltő rövidítése CATS, vagyis MACSKÁK) a közelmúltban ünnepelte felvételét a Guinness-rekordok közé, mint a világ legnagyobb repülőtéri állatterápiás programja.

A program 2015-ben elindult, 28 kutyával, 14 fajtából.

Hét évvel később a programban már 84 kutya vesz részt, 33 fajta képviselteti magát, és 2017-ben csatlakozott egy cirmos házimacska is, Xeli.

Az állatok lila kockás mellényben, Simogass meg! táblával várják az utasokat. A FlyDenver weboldalán meg lehet nézni a foglalkoztatott és a már visszavonult állatokat is.

Ebben a szállodában kecskék segítenek megőrizni a mentális egészséget, ez pedig a jóga és a lovak rajongóinak álomhelyszíne.

(Forrás: Matador Network, képek: Getty Images)

állatterápia | macska | repülőtér | kutya | denver

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom