Close
Ezt a színpompás virágmezőt fogja imádni tavasztól az internet

Ezt a színpompás virágmezőt fogja imádni tavasztól az internet

A szépséges kaliforniai kert áprilisban éri el virágzásának csúcspontját és robbantja be az Instagramot.

Lépjünk túl Hollandián, mert egy – igaz, meglehetősen messze lévő –, de virágokkal teli úti cél készen áll arra átvegye az “iparág” vezető szerepét.

A San Diegótól északra fekvő Carlsbad tengerparti üdülővárosa egész évben csalogat a lenyűgöző strandjaival, hegyeivel és egyedülálló élményeivel (lásd: SUP-ozás a Csendes-óceánon).

Tavasszal viszont mindenki megőrül érte; olyankor naponta ezrével születnek a theflowerfields és Carlsbad hashtagekkel ellátott Insta-bejegyzések, mert akkortájt szinte az egész város virágokban pompázik.

Az anyatermészet több mint hatvan éve minden esztendőben színpompás virágokkal borítja be a régió dombjait. Bár a vadonban is lehet virágokat nézegetni, a legszebb látványt arrafelé egyértelműen a Carlsbad Flower Fields nyújtja, ahol

március elejétől május elejéig csatangolhatnak a látogatók a derékig érő színtengerben a farm mintegy ötven hektárnyi területének kijelölt ösvényein.

A Flower Fields könnyen megközelíthető, továbbá rengeteg pad és piknikasztal áll a fotózásra éhes vendégek rendelkezésére, plusz a ranch egyéb programokkal is készül: teázás, szabadtéri koncertek, jógaórák,  és vacsora szerepel többek között a naptárban a narancs, a rózsaszín, a sárga, és a lila minden elképzelhető árnyalatában virágzó mezőn.

Idén a The Flower Fields szezonja hivatalosan március 1-jén kezdődik. A virágzás csúcspontja jellemzően áprilisban érkezik el, bár a pontos dátumok évről évre változnak.

Jelentősen átalakította utazási szokásainkat az Instagram, hiszen biztosan sokunkkal megtörtént már, hogy amikor a feedünk görgetése közben megláttunk egy csodás képet egy még csodásabb helyről,  azonnal el akartunk menni oda. Ilyenkor általában nemzeti parkok, történelmi városrészek vagy bájos strandok a célpontok, amelyek egyébként már eleve ismertnek számítottak és nagyon jól megvoltak az Insta-turisták nélkül is, de igazán felkapottá a közösségi média tette őket. Mutatunk öt olyan helyet az Insider összeállításából szemezgetve, amelyek így jártak.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

 

FOLYTASD EZZEL
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
A föld alatti világ csodái között katedrálisok, vidámparkok és egy alvó vulkán is van
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom