Cifra helyzet állt elő a maszkokkal ebben az országban

Hiába próbálták meghosszabbítani a maszkviselést, akadt egy kiskapu.

A várakozásokkal ellentétben és a légitársaságok kérése ellenére április közepén még egyszer, május 3-ig meghosszabbította a maszkviselési kötelezettséget a járműveken a CDC (Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ) és a TSA (Közlekedésbiztonsági Igazgatóság).

Azonban alighogy ez megtörtént, Kathryn Kimball Mizelle floridai szövetségi bíró hatályon kívül helyezte a repülőgépekre, vonatokra és repülőterekre vonatkozó rendeletet arra hivatkozva, hogy az

sérti az előírások megalkotására vonatkozó eljárásrendet".

Amíg az ítéletet felülvizsgálják, a maszkviselési kötelezettség nem lesz érvényben.

A fejleményeket kommentálva a United Airlines azt mondta, hogy a légiutas-kísérőik maguk dönthetnek arról, felveszik-e a maszkot, az Alaska Airlines és az American Airlines pedig bejelentette, hogy az orr és a száj eltakarása mostantól nem kötelező a járataikon.

Ha az Egyesült Államokba utaznál, ezzel a fapados légitársasággal ezt gazdaságosan teheted, ha pedig már ott vagy, érdemes megismerned az ország kedvenc autós road tripjeit.

(Forrás: Travel and Leisure, Afar, képek: Getty Images, Unsplash)

maszk | amerikai egyesült államok | maszkviselési kötelezettség | maszkviselés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom