Close
Cifra helyzet állt elő a maszkokkal ebben az országban

Cifra helyzet állt elő a maszkokkal ebben az országban

Hiába próbálták meghosszabbítani a maszkviselést, akadt egy kiskapu.

A várakozásokkal ellentétben és a légitársaságok kérése ellenére április közepén még egyszer, május 3-ig meghosszabbította a maszkviselési kötelezettséget a járműveken a CDC (Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ) és a TSA (Közlekedésbiztonsági Igazgatóság).

Azonban alighogy ez megtörtént, Kathryn Kimball Mizelle floridai szövetségi bíró hatályon kívül helyezte a repülőgépekre, vonatokra és repülőterekre vonatkozó rendeletet arra hivatkozva, hogy az

sérti az előírások megalkotására vonatkozó eljárásrendet”.

Amíg az ítéletet felülvizsgálják, a maszkviselési kötelezettség nem lesz érvényben.

A fejleményeket kommentálva a United Airlines azt mondta, hogy a légiutas-kísérőik maguk dönthetnek arról, felveszik-e a maszkot, az Alaska Airlines és az American Airlines pedig bejelentette, hogy az orr és a száj eltakarása mostantól nem kötelező a járataikon.

Ha az Egyesült Államokba utaznál, ezzel a fapados légitársasággal ezt gazdaságosan teheted, ha pedig már ott vagy, érdemes megismerned az ország kedvenc autós road tripjeit.

(Forrás: Travel and Leisure, Afar, képek: Getty Images, Unsplash)

maszk | amerikai egyesült államok | maszkviselés | maszkviselési kötelezettség

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom