Két hét múlva olyan show-t rendeznek Berlin, Prága, Oslo és Athén után Budapesten is, melyre nem csak a bárkultúrában jártas szakembereknek érdemes elmenniük.
A hivatalos megfogalmazás szerint az április 14-i Bar Show egy modern és progresszív esemény, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit és az italgasztronómiában jártas fogyasztókat. Professzionális bartenderek, koktélbárok, mixerek, gyártók és forgalmazók jóvoltából rengeteg italt kóstolhatunk meg a budapesti Hotel Intercontinentalban.
Ami a program szakmai részét illeti, külföldi és hazai szakértők szakmai előadásaira – Vlagyimir Nyikolajev Szentpétervárról biztosan ott lesz –, a klasszikus és flair bartending, a bár- és italkultúra, a vendéglátás és gasztronómia tudományáról, hagyományairól, klasszikus értékeiről és legújabb irányzatairól,
valamint neves nemzetközi és hazai márkák nagyköveteinek kóstolóval egybekötött vezetett MasterClass szemináriumaira lehet számítani.
A 14 órától kezdődő eseményen a hazai és nemzetközi párlatok, likőrök, érlelt nemespárlatok, sörök, pezsgők, szirupok, alkoholmentes italok, kávék, és számtalan koktél, valamint különféle báreszközök kiállítása mellett különféle díjakat is átadnak,
többek között kihirdetik az év bárját, az év új és vidéki bárját, az év bartenderét.
Fontos tudnivaló, hogy a rendezvényre korlátozott számban várják a vendégeket: amennyiben az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudnak fogadni a szervezők. A standard belépőjegyek elővételi ára március 31-ig 5900 Ft, ezt követően, illetve a helyszínen, korlátozott számban 6900 Ft.
Ez is érdekelhet:
párlat | szeminárium | likőr | fesztivál | rum | hotel intercontineltal
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!