Close
Dzsungel és betondzsungel ilyen jól még nem állt egymásnak

Dzsungel és betondzsungel ilyen jól még nem állt egymásnak

Costa Ricából Jon az építészeti mennybemenetel.

A cseh Formafatal és a Refuel Works felelős ezért az elképesztően impozáns betonvilláért Costa Rica buja dzsungelében. Az Art Villa névre keresztelt otthon Playa Hermosában épült, 570 négyzetméteres, füvesített tető és nagyvonalú betonmedence tartozik hozzá,

kivitelezésében pedig kívül-belül csodálatos: egyik ámulatból a másikba esünk.

A kétemeletes, de mégis horizontális struktúra beton volta ellenére elképesztően kreatív, friss és játékos:

minden szegletben van valamilyen izgalmas részlet, dizájnbútor, műalkotás, poénos jegy, amitől egyszerre érezzük a luxust, a nyersességet és a művészi játékosságot.

A felső szinten található a konyha, a nappali, öt hálószoba, tágas lounge terasz és kijárat a medencébe, míg az alsó szinten a rekreációs helyiségeket alakították ki; van köztük fitneszterem, és játékterem is.

Még több gyönyörű enteriőrt nézegetnél? Mutatjuk a legutóbbi dizájnkedvenceinket: ezt a szocializmust újragondoló krakkói hotelt, ahol szintén simán elnyaralnánk, füves háztetővel csodás tóra tekintő izlandi villát, ezt a fenomenális holland faházat az erdő mélyén, ezt a panellakásból átalakított kijevi csodát, ezt a modernista betonházat, amelyben van egy hihetetlen furnérlépcső, és ezt a fantasztikusan kreatív londoni otthont.

(Fotók: BoysPlayNice)

art villa | építészet | beton | Costa Rica | ház

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram