Így lehet két olasz nemessel bejárni Itáliát

Két itáliai gróf exkluzív túrákat szervez, hogy megmutassák nekünk a világ egyik legszebb országának kulisszatitkait.

A nemesi származású testvérpár, az egyaránt harmincas évei elején járó Alessandro és Giacomo Cavazza a Beyond the Gates projekttel megnyitják a kapukat a szépség felé. Nem egy női öltözőre kell gondolni, hanem az általunk is imádott Olaszország ismert és kevésbé ismert oldalát kívánják bemutatni azoknak, akik szeretnének elmerülni Itália történelmében.

Alessandro és Giacomo gróf tényleg különleges tájakra visznek el és mutatják meg hazájuk rejtett ékszerdobozait, olyan helyekre juttatnak be, ahová hétköznapi halandónak tilos a belépés.

Cavazzáék igazi olasz családhoz méltóan rendkívül összetartóak. Rokonaikkal együtt néhány barátjukkal kiegészülve az Alpoktól Szicíliáig szinte az egész országot lefedik, így tehát terebélyes kapcsolati hálójuknak köszönhetően mindenhová elér a kezük.

Ennek köszönhetően személyre szabott élménycsomagot rendelhetünk tőlük attól függően, hogy a történelem, a kultúra, a művészet, a borok, az ételek vagy akár a pihenési lehetőségek iránt érdeklődünk.

És ha ez nem lenne elég, lehetőségünk van veterán és klasszikus autók gázpedáljait taposva Olaszország útjain falni a kilométereket, vagy ősrégi vitorlás hajókon pihengetve habokat szelni a tengeren.

A Beyond The Gates valódi Olaszországot tárja elénk. Betekinthetünk a világ egyik legszebb országának mindennapjaiba úgy, hogy esténként történelmi rezidenciák falai mögött hajtjuk álomra fejünket, és eljuthatunk olyan helyekre is, amelyeket még sikerült titokban tartani a nagyvilág előtt.

Legyen szó nyüzsgő város közepén berendezett fejedelmi lakosztályról, háborítatlan természetben felhúzott villáról, megkapó panorámával csalogató kastélyról, vagy tengerre néző házikóról, a Beyond The Gates felkutatja álmaink nyaralásának átmeneti otthonát, és lehetőséget teremt arra, hogy személyesen megismerjük a történelmi rezidenciák tulajdonosait is.

Az egyedülálló szálláslehetőségek kínálata mellett számos izgalmas dolgot tartogatnak még. Némely helyszíneken a Fiat 500-astól a Jaguar E-Type-ig választhatunk a bérelhető autóikból, hogy aztán az általuk javasolt útvonalakon tekerve a kormányt megcsodáljuk Itália legszebb részeit. Ugyanezt megtehetjük hegyi túrázás alkalmával vagy kerékpárral is, de a testvérpár akkor sem jön zavarba, ha filmforgatáshoz keressük a tökéletes desztinációt.

A Beyond The Gates elsősorban azoknak szól, akik szerelmesek ebbe a hihetetlen kulturális gazdagsággal rendelkező országba, ahol szinte valamennyi kisvárosban másként készül a kenyér, és minden völgyben eltérő dialektussal beszélik a nyelvet.

Jóval többed ad egy egyszerű utazásszervezésnél: történeteket mesél emberekről, hagyományokról és ízekről, a legmélyebbre leásva mutatja be egy-egy hely karakterét, hogy aztán megértsük, miért is ilyen egyedülálló hely a világon Olaszország.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash, Beyond The Gates)

élmény | utazés | túra | olaszország | kastély

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom