Close
Így lehet két olasz nemessel bejárni Itáliát

Így lehet két olasz nemessel bejárni Itáliát

Két itáliai gróf exkluzív túrákat szervez, hogy megmutassák nekünk a világ egyik legszebb országának kulisszatitkait.

A nemesi származású testvérpár, az egyaránt harmincas évei elején járó Alessandro és Giacomo Cavazza a Beyond the Gates projekttel megnyitják a kapukat a szépség felé. Nem egy női öltözőre kell gondolni, hanem az általunk is imádott Olaszország ismert és kevésbé ismert oldalát kívánják bemutatni azoknak, akik szeretnének elmerülni Itália történelmében.

Alessandro és Giacomo gróf tényleg különleges tájakra visznek el és mutatják meg hazájuk rejtett ékszerdobozait, olyan helyekre juttatnak be, ahová hétköznapi halandónak tilos a belépés.

Cavazzáék igazi olasz családhoz méltóan rendkívül összetartóak. Rokonaikkal együtt néhány barátjukkal kiegészülve az Alpoktól Szicíliáig szinte az egész országot lefedik, így tehát terebélyes kapcsolati hálójuknak köszönhetően mindenhová elér a kezük.

Ennek köszönhetően személyre szabott élménycsomagot rendelhetünk tőlük attól függően, hogy a történelem, a kultúra, a művészet, a borok, az ételek vagy akár a pihenési lehetőségek iránt érdeklődünk.

És ha ez nem lenne elég, lehetőségünk van veterán és klasszikus autók gázpedáljait taposva Olaszország útjain falni a kilométereket, vagy ősrégi vitorlás hajókon pihengetve habokat szelni a tengeren.

A Beyond The Gates valódi Olaszországot tárja elénk. Betekinthetünk a világ egyik legszebb országának mindennapjaiba úgy, hogy esténként történelmi rezidenciák falai mögött hajtjuk álomra fejünket, és eljuthatunk olyan helyekre is, amelyeket még sikerült titokban tartani a nagyvilág előtt.

Legyen szó nyüzsgő város közepén berendezett fejedelmi lakosztályról, háborítatlan természetben felhúzott villáról, megkapó panorámával csalogató kastélyról, vagy tengerre néző házikóról, a Beyond The Gates felkutatja álmaink nyaralásának átmeneti otthonát, és lehetőséget teremt arra, hogy személyesen megismerjük a történelmi rezidenciák tulajdonosait is.

Az egyedülálló szálláslehetőségek kínálata mellett számos izgalmas dolgot tartogatnak még. Némely helyszíneken a Fiat 500-astól a Jaguar E-Type-ig választhatunk a bérelhető autóikból, hogy aztán az általuk javasolt útvonalakon tekerve a kormányt megcsodáljuk Itália legszebb részeit. Ugyanezt megtehetjük hegyi túrázás alkalmával vagy kerékpárral is, de a testvérpár akkor sem jön zavarba, ha filmforgatáshoz keressük a tökéletes desztinációt.

A Beyond The Gates elsősorban azoknak szól, akik szerelmesek ebbe a hihetetlen kulturális gazdagsággal rendelkező országba, ahol szinte valamennyi kisvárosban másként készül a kenyér, és minden völgyben eltérő dialektussal beszélik a nyelvet.

Jóval többed ad egy egyszerű utazásszervezésnél: történeteket mesél emberekről, hagyományokról és ízekről, a legmélyebbre leásva mutatja be egy-egy hely karakterét, hogy aztán megértsük, miért is ilyen egyedülálló hely a világon Olaszország.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash, Beyond The Gates)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom