Close
Ennek a hírnek nagyon fog örülni minden síelő

Ennek a hírnek nagyon fog örülni minden síelő

Sípályák zárvatartására kínál új szemléletű, teljesen digitális, blockchain alapú biztosítási megoldást az Aegon Biztosító. A sípálya-biztosítás nem csupán baleset esetén fizet, hanem minden olyan esetben, amikor a síliftek nem működnek, és egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan tudunk síelni.

Egyre többen magyar síel, 2016-ban például már több mint félmillióan hódoltak a téli sportnak. A síelők kilencven százaléka hazánk domborzati és időjárási sajátosságai miatt külföldön síel, a legtöbben Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Franciaország és Olaszország pályáit keresik fel.

Évente 350 ezer utazást szerveznek a magyarok síelési céllal. Az öt legnépszerűbb síelős célországban érhető el az Aegon legújabb biztosítása, amely akkor fizet, ha az utazó által megadott sírégióban a felvonók fele, harmada vagy száz százaléka egy adott napon zárva tart.

Ezekben az esetekben öt-, tíz- vagy tizenötezer forintot térít meg a biztosító, szerződésenként egységesen maximum negyvenezer forintot.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az időjárás vagy a felvonók műszaki hibája miatt használhatatlan egy adott sípálya, hiszen a sízők számára az utazás és a szállás költségeit senki nem téríti vissza. A sípálya-biztosítás nem csupán enyhít ezen a kockázaton, hanem a legtöbb esetben a biztosítótól tudja meg, hogy nem működnek a felvonók, hiszen erről a rendszer automatikusan értesül és értesítést küld a biztosítottnak.

Amennyiben a szerződéskötés során megadja számlaszámát a biztosított, a kárösszeg folyósítása automatikus, tehát az élő szerződés esetén sem kárbejelentésre, sem adminisztrációra nincs szükség. A biztosítás csak online köthető meg. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

fizet | új | baleset | | biztosítás

FOLYTASD EZZEL

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram