Close
Kalandos újdonságot lehet kipróbálni a világ legérdekesebb repterén

Kalandos újdonságot lehet kipróbálni a világ legérdekesebb repterén

Egy okkal több lett, amiért az ember nem siet elhagyni a terminált.

Ha a kertek, az éttermek és a szálloda nem lenne elég ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a híres szingapúri Changin, akkor a hétvégén nyíló két mászófal biztosan meggyőzi.

A 3-as terminál 3. alagsorában egy nyolc méter  magas sziklamászófal és egy két és fél méter magas és 12 méter hosszú boulderfal várja a látogatókat, mely utóbbin a gyerekek és a kezdő mászók fejleszthetik a képességeiket és a magabiztosságukat, mielőtt továbblépnének a magasabb falhoz.

Így aztán mindenki megtalálhatja a képességeinek és gyakorlati szintjének leginkább megfelelő falat, akár egy három éves gyerek is próbára teheti magát a családjával, és instruktor segítségével valamint egyedül is lehet mászni.

A belépő ára felnőtteknek tíz szingapúri dollárnál kezdődik, és mászócipőt és felszerelést is lehet bérelni, ha valaki hirtelen ötlettől vezérelve próbálná ki a létesítményt, de ezen az oldalon minden részlet megtalálható.

A Changival sem monumentalitás, sem szórakoztatás terén nem könnyű versenyre kelni, de az utóbbi időben két repülőtér-terv is napvilágot látott, amelyekből úgy tűnik, mégis van, aki megpróbálja. 

(Forrás: Travel and Leisure, Changi Airport, képek: Changi Airport/Facebook)

falmászás | changi | terminál | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram