Close
Lehúzza a rolót a budapestiek egyik kedvenc cukrászdája

Lehúzza a rolót a budapestiek egyik kedvenc cukrászdája

Nem tudják tovább fizetni a megemelkedett költségeket.

A DesszertNeked nevű cukrászda Facebook-oldalán jelentette be, hogy május 28-án, vagyis alig két hét múlva az utolsó, Paulay Ede utcai egységük is bezár. Mint a búcsúposztban írják, bár mindent megtettek, hogy életben tartsák a cukrászműhelyt, a költségeik és az alapanyagárak folyamatos emelkedése miatt az üzemeltetés a jelenlegi formában nem fenntartható.

Hozzáteszik, hogy az Allee-ban található egységük már korábban erre a sorsra jutott.

Azért nem vesztették el teljesen a reményt, és kedvelőiknek azt ígérték, dolgoznak rajta, hogy valamilyen formában a jövőben ismét elérhetőek legyenek a süteményeik.

Nemrég a világ legjobb étterme is bejelentette, hogy bezár, és Magyarországon is több legendás étterem jutott erre a sorsra.

(Forrás: Pénzcentrum, képek: DesszertNeked/Facebook)

emelkedés | desszertneked | alapanyagárak | cukrászda | bezárás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram