Nem tudják tovább fizetni a megemelkedett költségeket.
A DesszertNeked nevű cukrászda Facebook-oldalán jelentette be, hogy május 28-án, vagyis alig két hét múlva az utolsó, Paulay Ede utcai egységük is bezár. Mint a búcsúposztban írják, bár mindent megtettek, hogy életben tartsák a cukrászműhelyt, a költségeik és az alapanyagárak folyamatos emelkedése miatt az üzemeltetés a jelenlegi formában nem fenntartható.
Hozzáteszik, hogy az Allee-ban található egységük már korábban erre a sorsra jutott.
Azért nem vesztették el teljesen a reményt, és kedvelőiknek azt ígérték, dolgoznak rajta, hogy valamilyen formában a jövőben ismét elérhetőek legyenek a süteményeik.
Nemrég a világ legjobb étterme is bejelentette, hogy bezár, és Magyarországon is több legendás étterem jutott erre a sorsra.
(Forrás: Pénzcentrum, képek: DesszertNeked/Facebook)
alapanyagárak | bezárás | rezsiválság | emelkedés | cukrászda | desszertneked
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!