Close
Ennél dizájnosabb kutyaházat nehezen találhatnánk

Ennél dizájnosabb kutyaházat nehezen találhatnánk

A Foster + Partners brit építésziroda fából készült, geodetikus kutyapihenője igazán jól mutathat a nappaliban.

A hétvégén rendezték meg a nagy-britanniai Goodwoodban a Goodwoof kutyás eseményt, melynek keretein belül kutyaház-tervező versenyt is tartottak Barkitecture címen.

A részvétel feltétele volt, hogy a ház maximum 250 fontból (116 ezer forintból) megvalósítható legyen.

Erre jelentkezett a Foster + Partners építésziroda is, mely egy igen

dizájnos geodetikus kutyapihenőt tervezett Dome-Home néven.

A házat a Benchmark angol bútorgyártó készítette el kézzel, a külső része cseresznyefa, a belső rész pedig kivehető, párnázott szövetbélést kapott, amely a struktúra mozaikszerű geometriáját tükrözi.

A kutyaházak a Single Kennel Dizájndíjért versengenek, és a legjobb tizenhat tervet már ki is választották. Ezeket a Bonhams aukciósház árverezi el, a bevételt pedig a Dog’s Trust alapítványnak adományozzák.

Ez a divatos, kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának, ez pedig talán a világ legelegánsabb macskaágya, amelyhez Karl Lagerfeld burzsoá cicája kollaborált.

(Forrás: Dezeen, képek: Dezeen)

kutya | Foster + Partners | kutyaház | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom