Fesztelen, naprakész, és semmit nem hagy a tányéron, aki az idén stílusos akar lenni

A londoni Drake’s divatház új kollekcióját egy legendás londoni étterem, a St. John és annak hitvallása ihlette.

Mint a lookbookban írják, a fesztelen és naprakész kollekció a közös értékeiket ünnepli, és a jó dolgokra fókuszál, mint a hosszúra nyúló ebédek és a remek ruhák.

A St. John étterem hitvallását a nose-to-tail vagyis fülétől a farkáig jeligében lehet összefoglalni, amivel a pazarlásmentesség jegyében az állatok, vagyis főleg a sertések kevésbé közkedvelt részeinek elfogyasztását szeretnék népszerűsíteni, mint például a belsőségek vagy a fül.

Az alapítók, Fergus Henderson és Trevor Gulliver, régóta nagy rajongói a Drake’s-nek, a tisztelet pedig kölcsönös,

mert a divatház szerint nincs is jobb hely egy finom ebédre, mint az étterem fehér papírterítős asztalai.

Miután már sok éven át működtek egymástól egy sarokra, az évek óta tartó barátságot ezzel a kollekcióval szeretnék megünnepelni.

A ruhák között találunk Angliában készült pamutbársony felöltőket, amelyeket Henderson kék munkainge és csíkos zakói inspiráltak. A Kóstolómellény azt a mellényt idézi, amelyet Trevor Gulliver a szőlőkben, borkóstolókon és utazásai során szokott viselni, és minden apróságnak jut zseb rajta a jegyzettömbtől kezdve a dugóhúzón és beszállókártyán át az útlevélig.

A Nose to tail jelige szavai is feltűnnek az egyes darabokon, vászontáskákon, sapkákon, pulcsikon, és nem maradhat el az étterem újragondolt malaclogója sem.

A Drake's korábbi kollekcióiból többek között itt és itt kaphatsz ízelítőt.

(Forrás és képek: Drake's)

drake’s | lookbook | Fergus Henderson | Trevor Gulliver | nose-to-tail

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom